Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούνιος 13, 2025, 04:26:41 μμ
Σελίδες: 1 ... 7 8 [9]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ενδιαφέροντα βιβλία που διαβάσατε τελευταία...  (Αναγνώστηκε 77990 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
golden kostas
Χρυσό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιούνιος 08, 2025, 08:46:38 μμ »

Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
digo
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιούνιος 08, 2025, 10:46:54 μμ »

Νομιζω ηρθε ο καιρος να ζητησω μια δημοσια συγνωμη στον golden kostas.

Εχω γραψει αναρμοστα πραγματα, που πιο πολυ ειχαν να κανουν με την δικη μου κακη ψυχολογικη κατασταση, παρα με τις οποιες διαφωνιες μπορει να ειχα. Ημουν επιεικως απαραδεκτος, ο καθενας διαβαζει οτι γουσταρει.

Συγνωμη λοιπον.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιούνιος 09, 2025, 01:44:02 μμ »

digo δεν ειμαι θεος  για να δινω συγχωρεσεις αλλωστε δεν με εβλαψες σε τιποτα, απο τον  μονο που μπορεις να ζητησεις συγχωρεση(και οφειλη να σου την δωσει) ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος, εαν τα βρεις μαζι του (με τον εαυτο σου δλδ) τοτε πραγματικα θα μπορεσεις να καταλαβεις και τους υπολοιπους γυρω σου αλλα και να εισαι πιο διαλακτικος μαζι τους (εφ'οσον ειναι και αυτοι)  κακια δεν κρατω σε κανενα γιατι κακο δεν μου εκανε κανεις (τουλαχιστον απο εδω μεσα στο στεκι) τα βιβλια που αναρτω τα εχω διαβασει ολα η ειμαι στην διαδικασια που τα μελετω και πιστευω οτι τυγχανουν προσοχης για οποιον του αρεσει το διαβασμα και θελει να διευρυνει τους οριζοντες του

φιλικα,

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς
Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
digo
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιούνιος 09, 2025, 09:09:46 μμ »

Κωνσταντινε, πιστευω οτι ειμαι πολυ καλυτερα με τον εαυτο μου και γι αυτο ζητω συγνωμη για αδικες αλλα και αναρμοστες επιθεσεις. Η δηθεν ανωνυμια του ιντερνετ, δεν μ'εχει μετατρεψει σε ατομο που προκαλει και κρυβεται, αλλωστε δεν εχω παρουσια στα social media.

Κανα δυο φορες στο παρελθον εχω μιλησει αναρμοστα και στον gmuencey, απο τον οποιον επισης ζητω συγνωμη.

Αν εσεις θεωρειτε το θεμα ληξαν, το ιδιο κι εγω.

Δημητρης
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιούνιος 12, 2025, 08:37:57 μμ »

Κανα δυο φορες στο παρελθον εχω μιλησει αναρμοστα και στον gmuencey, απο τον οποιον επισης ζητω συγνωμη. Αν εσεις θεωρειτε το θεμα ληξαν, το ιδιο κι εγω.

Δημητρης

Φίλε Δημήτρη,

Ευπρόσδεκτη κάθε ειλικρινής μεταμέλεια και προς τιμήν σου! Πράγματι, ήταν ένα αγκάθι αυτή η μεταξύ μας άτυχης αντιπαράθεση. Ας πρυτανεύσει λοιπόν η ειρήνη, η σύνεση και γιατί όχι η φιλία.

Με εκτίμηση,
Μπάμπης
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 7 8 [9]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement