golden kostas
|
|
« Απάντηση #1200 στις: Μάρτιος 25, 2022, 05:24:52 μμ » |
|
φιλε δημητρη ποσα χρονια γραφω οτι τα € θα γινουν ΔΡΧ? (θα απαντησω μονος μου) αρκετα πλεον τα € ειναι ΔΡΧ και αυτο γινεται κατανοητο απο τους λογαριασμους της ΔΕΗ και συντομα στους λογαριασμους της ΕΥΔΑΠ το γραφω και το ξανγραφω ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΗΔΗ ΕΔΩ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<gold is god's money> <silver is free gold>
|
|
|
golden kostas
|
|
« Απάντηση #1201 στις: Μάρτιος 25, 2022, 06:12:22 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tornezios
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Δεν είναι ένα κομμάτι μέταλλο, είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ
|
|
« Απάντηση #1202 στις: Μάρτιος 25, 2022, 10:16:57 μμ » |
|
Ποιός την λογαριάζει την Φον ντε Καρεκλάιεν ! Εδώ ούτε ο Ερντογάνης δεν την φοβάται ! Να μου πείς για την Μαρία την Ζαχάροβα, ε όπως και να το δεις εμπνέει έναν ...φόβο, έναν σεβασμό, ένα...ένα κάτι βρε αδερφέ !
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εκ της πυρός η πείρα...
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #1203 στις: Μάρτιος 26, 2022, 12:29:22 πμ » |
|
φιλε δημητρη ποσα χρονια γραφω οτι τα € θα γινουν ΔΡΧ? (θα απαντησω μονος μου) αρκετα πλεον τα € ειναι ΔΡΧ και αυτο γινεται κατανοητο απο τους λογαριασμους της ΔΕΗ και συντομα στους λογαριασμους της ΕΥΔΑΠ το γραφω και το ξανγραφω ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΛΔ ΗΔΗ ΕΔΩ Κωνσταντινε οντως το γραφεις χρονια τωρα κ τα εχουμε πει λιγο κ κατ ιδιαν. Επισης πιστευω πως το ευρω ειναι ενα θνησιγενες νομισμα. Απο την στιγμη που η Γερμανια πηρε το πανω χερι στην ΕΕ κ ουδεποτε εγινε η πραγματικη οικονομικη ενοποιηση οντως τα ευρω θα γινουν πετσετακια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #1204 στις: Μάρτιος 26, 2022, 12:34:45 πμ » |
|
Ποιός την λογαριάζει την Φον ντε Καρεκλάιεν ! Εδώ ούτε ο Ερντογάνης δεν την φοβάται ! Να μου πείς για την Μαρία την Ζαχάροβα, ε όπως και να το δεις εμπνέει έναν ...φόβο, έναν σεβασμό, ένα...ένα κάτι βρε αδερφέ ! Καλα δες τι πρωθυπουργαρα εχει η Εσθονια ποια Ζαχαρουλα κ μαντολες Βεβαια αμα δεις τι εχουμε εδω αστα σε πιανει καταθλιψη https://15minutes.gr/i-prothypoyrgos-tis-esthonias-molynthike-apo-ton-neo-koronoio/
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 26, 2022, 12:36:41 πμ από cat »
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
|
|
|
johneko
|
|
« Απάντηση #1208 στις: Μάρτιος 30, 2022, 08:47:38 μμ » |
|
possible?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
golden kostas
|
|
« Απάντηση #1209 στις: Μάρτιος 31, 2022, 09:19:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #1210 στις: Μάρτιος 31, 2022, 10:50:03 μμ » |
|
Ακριβως!!Οι αλλαγες θα ειναι τεκτονικες:ηδη απο χθες οσοι νοιωθουν ξεφορτωνονται τα γελοια ευρω (που δεν στηριζονται πουθενα).Ενημερωστε ,διακριτικά,οσους συμπαθειτε-δεν προκειται να μεινει λέπι,οπως και στην Κατοχή...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
alkimel
|
|
« Απάντηση #1211 στις: Μάρτιος 31, 2022, 11:26:21 μμ » |
|
Ακριβως!!Οι αλλαγες θα ειναι τεκτονικες:ηδη απο χθες οσοι νοιωθουν ξεφορτωνονται τα γελοια ευρω (που δεν στηριζονται πουθενα).Ενημερωστε ,διακριτικά,οσους συμπαθειτε-δεν προκειται να μεινει λέπι,οπως και στην Κατοχή...
Υ.γ.: Εγω προσωπικά,δεν χορταινω να βλέπω τις ειδησεις στο θέμα,ειναι η εκδικηση μου για μια 15ετια τουλαχιστον ταλαιπωριας,με το ρημαδι το ευρω.Ερωτησεις κρισεως:1)Ποιος λετε αραγε ,θα ορισει την ισοτιμια ρουβλιου-ευρω,μετα την ανακοινωση τι θα πρεπει να ανοιχτουν λογαριασμοι στη Ρωσια αν θελουν οι Ευρωπαιοι αεριο,κλπ?2)Μετα την Κινα,αυριο ο Λαβρωφ παει Ινδια για να ορισει τα ορια ισοτιμιας ρουπιας-ρουβλιου.Συζητατε λοιπον,με νομισμα αναφορας το ευρω,ακομη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #1213 στις: Απρίλιος 01, 2022, 10:52:35 πμ » |
|
Καλημέρα υποθέτω ότι θα το ακούσατε ήδη. Από 01/01/2023 απαγορεύεται η κατοχή χρυσού σε φυσική μορφή από ιδιώτες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johneko
|
|
« Απάντηση #1214 στις: Απρίλιος 01, 2022, 11:40:01 πμ » |
|
Καλημέρα υποθέτω ότι θα το ακούσατε ήδη. Από 01/01/2023 απαγορεύεται η κατοχή χρυσού σε φυσική μορφή από ιδιώτες.
Wtf?? Που το άκουσες αυτό; Sent from my SM-A528B using Tapatalk
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|