golden kostas
|
|
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 08:25:20 μμ » |
|
''...δεν είναι τυχαιο το benchmark που βαλανε οι γερμανοι για την υποχρεωτικη δηλωση αγορας χρυσου στης γερμανικες αρχες σε περιπτωση που καποιος αγορασει πολύτιμα μεταλλα αξιας ανω των 2000€……... ''
Για δώσε λεπτομέρειες , ποτε έγινε αυτό... Αφορά εισαγωγές ή γενικά και εσωτερικές αγοραπωλησίες ?
αγαπητοι μου φιλοι απ'οτι βλεπω δεν ενημερώνεστε αλλα δεν βλέπετε και τα βιντεο που παραθετω στο θεμα του ασημιου τα οποια είναι προς ενημερωση κάθε ναυτιλομενου ναι φιλε tornezios αυτό εγινε φετος στην γερμανια (εκει να δεις ουρες από γερμανους εξω από χρυσομαγαζα δες 2-3 βιντεο που εχω στο ασημι) από της 10 ιανουαριου και μετα οποιος γερμανος αγοραζει πανω από 2000€ σε πολύτιμα μεταλλα δηλωνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα στοιχεια του στο μαγαζι απ'οπου αγοραζει και ο μαγαζάτορας ενημερωνει της φορολογικες αρχες 2000€/oz for gold κατι θα ξερουν περισσοτερο οι γερμανικες αρχες για να τον βαλαν εκει τον στοχο.........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<gold is god's money> <silver is free gold>
|
|
|
nikosalf
|
|
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 08:39:02 μμ » |
|
Nα ξερουν που να ψαχνουν τα λεφτα δηλαδη οχι τιποτα αλλο ''...δεν είναι τυχαιο το benchmark που βαλανε οι γερμανοι για την υποχρεωτικη δηλωση αγορας χρυσου στης γερμανικες αρχες σε περιπτωση που καποιος αγορασει πολύτιμα μεταλλα αξιας ανω των 2000€……... ''
Για δώσε λεπτομέρειες , ποτε έγινε αυτό... Αφορά εισαγωγές ή γενικά και εσωτερικές αγοραπωλησίες ?
αγαπητοι μου φιλοι απ'οτι βλεπω δεν ενημερώνεστε αλλα δεν βλέπετε και τα βιντεο που παραθετω στο θεμα του ασημιου τα οποια είναι προς ενημερωση κάθε ναυτιλομενου ναι φιλε tornezios αυτό εγινε φετος στην γερμανια (εκει να δεις ουρες από γερμανους εξω από χρυσομαγαζα δες 2-3 βιντεο που εχω στο ασημι) από της 10 ιανουαριου και μετα οποιος γερμανος αγοραζει πανω από 2000€ σε πολύτιμα μεταλλα δηλωνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα στοιχεια του στο μαγαζι απ'οπου αγοραζει και ο μαγαζάτορας ενημερωνει της φορολογικες αρχες 2000€/oz for gold κατι θα ξερουν περισσοτερο οι γερμανικες αρχες για να τον βαλαν εκει τον στοχο.........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Tornezios
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Δεν είναι ένα κομμάτι μέταλλο, είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ
|
|
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 08:42:32 μμ » |
|
Τα βάζεις και συ βρε Κώστα στο τοπικ για το ασήμι Εδώ χρειάζονται, στους χρυσόφιλους με στερητικά σύνδρομα κίτρινου πυρετού Παιδιά ο ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ που είναι ? Αν είναι να τσοντάρουμε τίποτε να πάει κατα Ν. Ζηλανδία για διακοπές που είναι και καλοκαίρακι να κάνει και τα μπανακια του στα πενταστερα ξενοδοχεία ,έχει και ωραία κορίτσια... Και όταν πάει 2000$ /ΟΖ του ξαναστέλνουμε έμβασμα για κανα δυό μήνες ακόμη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Εκ της πυρός η πείρα...
|
|
|
nikosalf
|
|
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 09:04:18 μμ » |
|
Μην τον μελετας βρε αποφασησε να εξαφανιστει μονος του μαλλον χαχαχα Τα βάζεις και συ βρε Κώστα στο τοπικ για το ασήμι Εδώ χρειάζονται, στους χρυσόφιλους με στερητικά σύνδρομα κίτρινου πυρετού Παιδιά ο ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ που είναι ? Αν είναι να τσοντάρουμε τίποτε να πάει κατα Ν. Ζηλανδία για διακοπές που είναι και καλοκαίρακι να κάνει και τα μπανακια του στα πενταστερα ξενοδοχεία ,έχει και ωραία κορίτσια... Και όταν πάει 2000$ /ΟΖ του ξαναστέλνουμε έμβασμα για κανα δυό μήνες ακόμη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εl Capitan
|
|
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουάριος 18, 2020, 11:50:28 μμ » |
|
Ο Καραμανικος μαλλον εφυγε για εξοτικες διακοπες.Δεν εξηγείτε αλλιώς.Γελαω μονος μου που τελικα εμεινε η ατακα που ειπα για αυτον. Γεια σου Καραμανικο με τις τσαρκες σου.Επιστροφη Ελλαδα μετα τα 2000€/oz
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ερέτην χρήναι πρώτα γενέσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρεί
|
|
|
dtsartsanis
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Dig Deep, Live Strong
|
|
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 12:10:57 πμ » |
|
''...δεν είναι τυχαιο το benchmark που βαλανε οι γερμανοι για την υποχρεωτικη δηλωση αγορας χρυσου στης γερμανικες αρχες σε περιπτωση που καποιος αγορασει πολύτιμα μεταλλα αξιας ανω των 2000€……... ''
αγαπητοι μου φιλοι απ'οτι βλεπω δεν ενημερώνεστε αλλα δεν βλέπετε και τα βιντεο που παραθετω στο θεμα του ασημιου τα οποια είναι προς ενημερωση κάθε ναυτιλομενου ναι φιλε tornezios αυτό εγινε φετος στην γερμανια (εκει να δεις ουρες από γερμανους εξω από χρυσομαγαζα δες 2-3 βιντεο που εχω στο ασημι) από της 10 ιανουαριου και μετα οποιος γερμανος αγοραζει πανω από 2000€ σε πολύτιμα μεταλλα δηλωνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα στοιχεια του στο μαγαζι απ'οπου αγοραζει και ο μαγαζάτορας ενημερωνει της φορολογικες αρχες 2000€/oz for gold κατι θα ξερουν περισσοτερο οι γερμανικες αρχες για να τον βαλαν εκει τον στοχο......... Νομιζω πως το ποσο αυτο ειναι 10000 και οχι 2000. Οχι ειχες δικιο ηταν 15000 το κανανε 10000 και τωρα ειναι στα 2000 οπως αναφερθηκε
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 19, 2020, 12:15:35 πμ από dtsartsanis »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 10:44:21 πμ » |
|
τον φαγατε τον ανθρωπο και δεν θα μας μιλαει τωρα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
bas
|
|
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 11:58:06 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 04:34:19 μμ » |
|
Γεια σας παιδιά..είχα άδεια κ για αυτό δεν έμπαινα..χαχα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
golden kostas
|
|
« Απάντηση #144 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 06:11:23 μμ » |
|
αγαπητοι μου φιλοι απ'οτι βλεπω δεν ενημερώνεστε αλλα δεν βλέπετε και τα βιντεο που παραθετω στο θεμα του ασημιου τα οποια είναι προς ενημερωση κάθε ναυτιλομενου ναι φιλε tornezios αυτό εγινε φετος στην γερμανια (εκει να δεις ουρες από γερμανους εξω από χρυσομαγαζα δες 2-3 βιντεο που εχω στο ασημι) από της 10 ιανουαριου και μετα οποιος γερμανος αγοραζει πανω από 2000€ σε πολύτιμα μεταλλα δηλωνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα στοιχεια του στο μαγαζι απ'οπου αγοραζει και ο μαγαζάτορας ενημερωνει της φορολογικες αρχες 2000€/oz for gold κατι θα ξερουν περισσοτερο οι γερμανικες αρχες για να τον βαλαν εκει τον στοχο......... Νομιζω πως το ποσο αυτο ειναι 10000 και οχι 2000. Οχι ειχες δικιο ηταν 15000 το κανανε 10000 και τωρα ειναι στα 2000 οπως αναφερθηκετελικα η μονη χωρα εντος €υρωζωνης(φτου φτου κακα) που ακομα η κεντρικη της τραπεζα πουλαει χρυσο (εστω και λιγο τσιμπιμενο σε σχεση με το μεταλλο) και μεχρι 9.999€ δεν σου ζηταει στοιχεια για το ποιος εισαι από που ερχεσε και που πας είναι η ελλαδα βλεπω το καλοκαιρι να επισκέπτονται την χωρα μας γερμαναραδες ειδικα για αγορα χρυσων νομισμάτων χωρις να δηλωσουν στοιχεια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<gold is god's money> <silver is free gold>
|
|
|
Tornezios
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Δεν είναι ένα κομμάτι μέταλλο, είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ
|
|
« Απάντηση #145 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 08:39:17 μμ » |
|
' ' βλεπω το καλοκαιρι να επισκέπτονται την χωρα μας γερμαναραδες ειδικα για αγορα χρυσων νομισμάτων χωρις να δηλωσουν στοιχεια ''
Κάτω τα χέρια απ'τις λίρες μας γερμαναράδες !
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 19, 2020, 08:40:14 μμ από Tornezios »
|
Καταγράφηκε
|
Εκ της πυρός η πείρα...
|
|
|
bas
|
|
« Απάντηση #146 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 08:50:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Driver
|
|
« Απάντηση #147 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 10:50:41 μμ » |
|
Δεν το πίστευα Πάντος ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ανέβηκε τόσο πολύ το μέταλλο! Τι λέτε να το επηρεάζει κ έχει τόσο μεγάλη αύξηση ξαφνικά? Μήπως η αναταραχή που έχει γίνει με τον ιό στην Κίνα??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #148 στις: Φεβρουάριος 19, 2020, 11:40:36 μμ » |
|
Μάλλον στο ιο οφείλεται κατΑ 75 τις εκατω κ το υπόλοιπο στα σκυλιά τους Τούρκους,τραμπΑκουλες ,Ρώσους κ τα συμφέροντα τους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #149 στις: Φεβρουάριος 20, 2020, 12:21:29 πμ » |
|
αυτό είναι το δάγκωσε κορωνοΐος
|
|
|