johneko
|
|
« Απάντηση #195 στις: Μάρτιος 11, 2020, 05:30:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #196 στις: Μάρτιος 12, 2020, 12:10:36 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #197 στις: Μάρτιος 12, 2020, 12:26:19 πμ » |
|
Αυτο που δεν λενε κ δεν ξερω το γιατι φιλε μου ειναι πως ηταν αλλη μια ηλιθια κινηση εντυπωσιασμου των Τουρκων. Εξηγω. 2 F16 για αναχαιτηση ελικοπτερου με πτηση στα 180 μετρα απο το εδαφος 1ον μεγαλη σπαταλη καυσιμων κ υλικου. 2ον τα Φ16 για πολλη ωρα ηταν εκτεθειμενα ακομα κ στον πιο απλο φορητο αντιαεροπορικο πυραυλο τυπου stinger για να μην πω για τους Patriot που εδρευουν στην περιοχη. 3ον σε τοσο χαμηλα υψη με τοσο χαμηλες ταχυτητες ρισκαραν να πεσουν απο ενα στιγμιαιο λαθος των πιλοτων τους που δεν φημιζονται κ τοσο για τις ικανοτητες τους. Ορθως η Ελληνικη πλευρα δεν τα κατεριψε αν κ μπορουσε πανευκολα. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν εγκλωβισμενα απο την Α/Α μας αμυνα. Χαζη προκληση που δεν τσιμπησαμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
johneko
|
|
« Απάντηση #198 στις: Μάρτιος 12, 2020, 12:08:46 μμ » |
|
Σωστα τα λες. Αλλα είναι στο πλαίσιο της πρόκλησης και μαλλον πάει για θερμό επεισόδιο.
Θα κλιμακώνει σταδιακά μεχρι να αντιδράει η Ελλάδα (κάπου θα έχουν βάλει την "περιβίωτη" κόκκινη γραμμή για απάντηση) ή μεχρι να ξυπνησει η αργοκίνητη Ευρώπη και με κάποιο τρόπο του δείξει οτι εκβιασμοί δεν περνάνε.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2020, 12:08:52 μμ από johneko »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #199 στις: Μάρτιος 12, 2020, 06:00:08 μμ » |
|
Αυτο που δεν λενε κ δεν ξερω το γιατι φιλε μου ειναι πως ηταν αλλη μια ηλιθια κινηση εντυπωσιασμου των Τουρκων. Εξηγω. 2 F16 για αναχαιτηση ελικοπτερου με πτηση στα 180 μετρα απο το εδαφος 1ον μεγαλη σπαταλη καυσιμων κ υλικου. 2ον τα Φ16 για πολλη ωρα ηταν εκτεθειμενα ακομα κ στον πιο απλο φορητο αντιαεροπορικο πυραυλο τυπου stinger για να μην πω για τους Patriot που εδρευουν στην περιοχη. 3ον σε τοσο χαμηλα υψη με τοσο χαμηλες ταχυτητες ρισκαραν να πεσουν απο ενα στιγμιαιο λαθος των πιλοτων τους που δεν φημιζονται κ τοσο για τις ικανοτητες τους. Ορθως η Ελληνικη πλευρα δεν τα κατεριψε αν κ μπορουσε πανευκολα. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ηταν εγκλωβισμενα απο την Α/Α μας αμυνα. Χαζη προκληση που δεν τσιμπησαμε Καλησπέρα φίλε μου, δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού είναι προσπάθεια να θέσουν το ελικόπτερο εκτός παραμέτρων πτήσης προκειμένου αυτό να πέσει.Τα λεγόμενα "αέρια" απο τα αεροσκάφη όταν διέλθουν πολύ κοντά είναι θανατηφόρα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 12, 2020, 07:20:13 μμ » |
|
Μη φοβάσαι εσύ. Δεν πρόκειται να σε καλέσουν. 95 και......χρονών, τι να σε κάνουν!!! Μόνο για σημαδούρα κάνεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 12, 2020, 08:56:29 μμ » |
|
Μη φοβάσαι εσύ. Δεν πρόκειται να σε καλέσουν. 95 και......χρονών, τι να σε κάνουν!!! Μόνο για σημαδούρα κάνεις. Ἀμα έρθει αυτή η ώρα θα πάω μόνος μου δεν θέλω καλέσματα.Θα περάσω να πάρω και σένα μόνο μη ξεχάσεις να πάρεις τα πάμπερς για την ακράτεια σου!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 12, 2020, 10:29:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 13, 2020, 02:29:14 πμ » |
|
Οι εκ του καναπέως φαντασιωνόμενοι πολεμικούς.. εθνοπριαπισμούς, να ενθυμείστε όπως ουρήτε και ολίγον. Διότι, η παρατεταμένη.. έγερσις, οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα προστάτη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 13, 2020, 08:50:23 πμ » |
|
Οι εκ του καναπέως φαντασιωνόμενοι πολεμικούς.. εθνοπριαπισμούς, να ενθυμείστε όπως ουρήτε και ολίγον. Διότι, η παρατεταμένη.. έγερσις, οδηγεί σε σοβαρά προβλήματα προστάτη!
Γιατί μας ρίχνεις την ψυχολογία κύριε Μπάμπη μας;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 13, 2020, 01:02:19 μμ » |
|
Άσε τον και αυτόν. Απο το σπίτι βγαίνει μόνο με τη συνοδεία της νοσοκόμας και πί !!! Το ''άθλημα'' τό 'χει ξεχάσει. Μαζί σου!!!! Μία απο τα ίδια!!! Και άσε τον Μπάμπη να λέει. Δεν μασάμε!! Ντούρασελ!! Machine-ια!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 13, 2020, 01:51:26 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 14, 2020, 09:18:12 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 14, 2020, 09:52:45 πμ » |
|
μας τρομαξαν λιγο..περνουσαν πανω απο το σπιτι μου κ μου ηρθε μια επιθυμια να βγω με το δικανο νομιζωντας οτι ειναι τουρκικα αλλα μετα επεσε το συρμα οτι ειναι ελληνικα κ γουσταραμε..για 15 λεπτα εκαναν πολυ χαμηλη πτηση στην χιο μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
|