Ο τομέας των δημοπρασιών τείνει,εκ των πραγμάτων, να εκλείψει.Ποιός λογικός άνθρωπος θα βάλει κάτι προς δημοπράτηση απο 1 ευρώ.Να το προχωρήσω λίγο παραπέρα;θυμάστε παλαιότερα τι ωραίες δημοπρασίες γίνονταν με μάχες μέχρι τελικής πτώσης;θυμάστε τι ωραία νομίσματα έβγαιναν τακτικά σε δημοπρασίες;πείτε μου τώρα τι κομμάτια βγαίνουν(αυτά τα λίγα που βγαίνουν)σε δημοπρασίες;δεν φταίει ούτε το σύστημα ούτε τίποτε άλλο.Για να πεισθεί κάποιος να δημοπρατήσει κάτι αξιόλογο θα πρέπει να υπάρχουν 2 ικανές και αναγκαίες συνθήκες.Πρώτη να μπορεί (αν το θέλει)να ξεκινήσει απο όπου νομίζει την τιμή εκκίνησης και δεύτερο να ξέρει ότι εκεί που διαθέτει προς δημοπράτηση το κομμάτι του υπάρχει ενδιαφέρον,υπάρχουν συλλέκτες που θα εκτιμήσουν και θα χτυπήσουν ανάλογα.
+1.....Αν θυμάμαι λέει; γινόντουσαν μάχες, ωραίες εποχές
,. Πριν εφαρμοστεί αυτό το σύστημα με το 1 ευρώ έμπαιναν ένα σορό δημοπρασίες, τώρα με το κιάλι, και σημειώστε..... ότι με ένα δυο πμ, σε δημοπρασία του 1 ευρω, (λέω τώρα εγώ, που είμαι κακός, έχω και μεγάλη φαντασία χαχα),μπορεί, λέμε τώρα μπορεί, οι ενδιαφερωμενοι να το μαγειρεύουν, χτυπάει ο ένας, και τα μοιράζονται μετά
.......μπααα δεν γίνονται αυτά, γράψτε λάθος
Πόσες δημοπρασίες γινόντουσαν πριν, και πόσες τώρα;. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το πρόβλημα δεν είναι αν θα λήγει 5 λεπτά η 24 ωρες μετά το τελευταίο χτύπημα, το πρόβλημα είναι ο περιορισμός στην τιμή εκκίνησης.
Υγ... Για την αποφυγή των σναιπερ, ίσως να ήταν θετική η παράταση 4-5 λεπτων σε χτύπημα που γίνετε στην λήξη. Άλλα κοιτάξτε πάλι τον όρο του 1 ευρω, πιστεύω οτι είναι πολύ σκληρός, στο κάτω κάτω, αν κάποιος ξεκινά ψηλά, δεν συμμετέχεις, απλά.....
Υγ2... Ψήφισα όχι, αλλά πιστεύω οτι βιαστικά
, αν είχα δικαίωμα να διορθώσω, θα διάλεγα την 3η επιλογή.