Ναι 1.230 θα προορίζονταν για ιδιωτες/συλλέκτες και αν πούμε ότι την πρώτη μέρα έφυγαν τα 600-700 και δεν υπήρχε ο περιορισμός του ενος αλλά 2 ή 3 κομμάτια ανά άτομα, πολλοί θα τα αγόραζαν.
Και τι τους εμποδίζει στις 22 Ιουλίου να πάνε και να πάρουν με τα καράβια ότι περίσσεψε;
Αλλά πίστεψέ με όσοι ήθελαν παραπάνω από ένα πήραν. Η εφευρετικότητα του Έλληνα δεν καταλαβαίνει από περιορισμούς της πλάκας.
Τέλος πάντων δεν μου λέει και πολλά αν εξαντληθεί τώρα ή σε κάνα μήνα, απλά βλέπω ότι λόγω θέματος πολλοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι φέτος εντός και εκτός Ελλάδος.
Τελικά (κατά την γνώμη μου) οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι δεν ήταν τόσοι όσο η αύξηση του tirage. Γι' αυτό έχω ακόμη κάποιες επιφυλάξεις για το πότε θα εξαντληθεί. Το ανέφερα άλλωστε και παραπάνω ελπίζω αύριο να μην υπάρχουν.
Η διαφήμιση είναι το Α και το Ω και αν το καταλάβουν στην ΤτΕ και σοβαρευτουν με την ποιότητα των νομισματων, οι πωλήσεις θα ενεβουν. Γιατί ιστορία έχουμε, Σταματοπουλο έχουμε, το marketing μας λείπει. Ααα και ένα eshop
Η συνέπεια επίσης απουσιάζει, η υπευθυνότητα, η σωστή συμπεριφορά: Από Φεβρουάριο έχω πληρώσει και δεν έχω παραλάβει Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Μύρτιδα και όλα τα υπόλοιπα.
e-shop: Εδώ θα μου επιτρέψεις να γελάσω (όχι με σένα αλλά) με αυτούς που εδώ και χρόνια το λένε και δεν κάνουν τίποτα.
Όσο για την διαφήμιση και το marketing αν το έχουν αναλάβει μερικοί σας αυτούς που σηκώνουν τα τηλέφωνα εδώ και 4 μήνες τότε άσε καλύτερα να λείπει το βύσσινο.