@ chris, πιστευω οτι απλα ζητουσες πληροφοριες για να μαθεις κατι, απλα μαλλον για αλλο πραγμα μιλουσε ο καθενας σας
εσυ ηθελες να μαθεις για τη νομοθεσια, και ο gkounto επειδη ξερει για την νομοθεσια 2 πραγματα παραπανω, μαλλον καταλαβε οτι τον ρωτουσες για το συγκεκριμενο νομισμα, τι και πως, και σου απαντησε οτι δεν ειναι δικια του δουλεια
νομιζω αυτο εγινε και παρεξηγηθηκατε
παρ ολ αυτα δεν καταλαβαινω την εμμονη σου να μαθεις απο τον gkounto τα καθεκαστα
ο ανθρωπος ενημερωσε για μια δημοπρασια, πηρες ο,τι απαντηση ειχες να παρεις απο αυτον για το συγκεκριμενο θεμα με αυτην του την απαντηση:
Ασφαλώς κρίμα κύριε ιδιαίτερα όταν λέτε είναι η δουλειά μου αυτή. Ποια δηλαδή; Να γνωρίζω ποιος βάζει τι και αν συνάδει με τον νόμο; Αυτό ρωτάτε; Σας απαντώ όχι δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Ούτε είναι η δουλειά μου να σχολιάζω η να κρίνω. ...
αμα δεν εισαι ικανοποιημενος, μπορεις να ρωτησεις γενικα
ασχετως ομως με το αν δεν δεν καταλαβαινε ο ενας τον αλλον, απο αυτο το σημειο αυτης της απαντησης του gkounto και μετα, δεν καταλαβαινω την επιθετικη εμμονη σου:
Προφανώς κάνετε τον χαζό. Η δουλειά σας είναι να γνωρίζετε ποια νομίσματα ΚΥριε εμπιπτουν και ποια όχι η κάνω λάθος? Ούτε σχολίασα ούτε έκρινα δόξα τον θεό Ελληνικά ομιλώ αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν φταίω εγω.
ΥΓ: και ναι μιλαω ως απλο μελος. ως συντονιστης εσβησα καποια πραγματα που βρηκα προσβλητικα, τα υπολοιπα θα τα σκεφτω το πρωι με καθαρο μυαλο. το θεμα αξιζει να μεινει και απο οτι βλεπω συνεχιστηκε και απο αλλους με καθαρο μυαλο και ειναι κριμα να σβηστει. ελπιζω να συνεχιστει ομοιως.