δεν θα επαναληφθει αυτη η συμπεριφορα μου..καλημερα παιδια..δεν ξερω τι επαθα..μαλλον ξερω αλλα ας το αφησω {σχεδον} για μενα..συγγνωμη
Κύριε ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Σας ζητώ κ εγώ συγγνώμη αν παραφερθηκα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να μάθω τι είναι αυτό το νόμισμα...για τους περισσότερους εδώ μέσα είναι γνωστα κ σίγουρα στην κατοχη σας..για μένα κ όλους τους καινούργιους είναι ένας θησαυρός ιστορίας ... Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να συλλέξω σπάνια νόμισματα ,έχω άλλες προτεραιότητες και δεν ντρεπομαι για αυτό αλλά αυτά που έχω ή βρίσκω από γνωστούς εμένα με ενθουσιαζουν....!!!
Ίσως κ εσείς ήσασταν λίγο νευριασμένος από κάτι κ είπατε αυτά που είπατε...όλοι έχουμε τις κακες κ καλές μας μέρες!!!
Ίσως κ εγώ να είχα κάτι κ να τσιτωσα οπως λέτε κατευθείαν γιατί δεν έχω μάθει να προσβάλλω κάποιον που δεν μου φταίει!
Δεν πηραζει ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
Να μας ανεχεστε εμάς τους άσχετους,τους καινούργιους....!!
Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με βοηθάνε!!!
Υ.Γ πωωωωω έχω πάθει ζημιά με τον κύριο Νίκο MNS !!!
Κύριε Νίκο είστε εγκυκλοπαίδεια!!!! Σας θαυμάζω για τις γνώσεις σας!!!!χίλια μπράβο!!!
Υ.Γ2 αντε να παινευω κ εγώ λίγο !!! Ας το παίξω λίγο ψώνιο!!! Να αλλάξουμε διάθεση!!!
Είχα στην φτωχική μου συλλογή ένα νόμισμα που απλά καταλάβαινα ότι είναι παλιό.....με την βοήθεια κάποιων φίλων εδώ στο στέκι έμαθα ότι είναι νόμισμα του Ιουλίου Καίσαρα Οκταβιανού Αυγουστου του 28-27 π.Χ !!!!!!!!
Εγκεφαλικό!!! Το πήγαμε στο μουσείο της Πέλλας!! Μακάρι να μπορέσω να πάω άμεσα να το δω κ να σαν το στείλω φωτό!!!
Αυτά καλή κ δημιουργικη μέρα σε όλους!!!