Σωτήρη λες να αγοράσουμε καμιά παλέτα ασήμι να την βαλουμε στο γκαραζ δίπλα στον καυστήρα?
Παιδιά πέρα από την πλάκα που κάνω, ο Σωτήρης εννοεί προφανώς ότι για να βγάλεις δεν σου φτάνει ούτε οικόπεδο να φορτώσεις με ασήμι και δικιο εχει. Περα από αυτό όμως, μιας που είστε επενδυτές , εάν βλεπετε κάλή επενδυση το ασήμι αυτή τη περίοδο , που τα οικόπεδα είναι 50% κάτω, που οι μετοχές ειναι στο 90% παλιών αποτιμήσεων κάτω, που τα σπίτια σε ακριβές περιοχες της αθήνας ειναι τουλάχιστον 20% κάτω, τι να πω? Μιας που είστε επενδυτές και αγοράζετε σαν λυσσασμένοι ασήμι προφανώς διαβλέπετε πως η κρίση θα συνεχιστεί αμείωτη?
Και κάτι τελευταίο που το είχα ρωτησει αλλά δεν πήρα απάντηση. Μπορεί να μου πει ένας απο εδψ που μαζεύει ασήμι ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ????Να εξάγουμε και ένα ποσοστό κέρδους σε ευλογο χρονικό διάστημα.
Ελπίζω ναναι σεβαστή η διαφορετική μου γμώμη, μην μου την πεσετε όλοι μαζί
Καλήμερα σε όλους
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα μαλλον λιγο ατοπη ως προς τις εναλλακτικες που προτεινεις.
Μπορει μεν ολα αυτα που περιγραφεις να ειναι κατω απο την πραγματικη αξια που ειχαν πριν 2-3 χρονια
αλλα φροντιζει το κρατος να μας κρατα μακρια απ'αυτα χαρις τους συνεχεις φορους.
Επιπλεον θα πρεπει να αρχιζουμε να συνηθιζουμε στο ξεφουσκωμα των τιμων και να μην συγκρινουμε τις
τιμες στις εποχες των παχιων αγελαδων με τις σημερινες. Απο την στιγμη που υπαρχει αναπροσαρμογη
μισθων και συνταξεων θα πρεπει και ολα τα υπολοιπα αγαθα,υπηρεσιες, ακινητα κτλ να ακολουθησουν
αυτη την πορεια για να υπαρξει ισσοροπια στην αγορα.
Εγω παντως βλεπω πως θα συνεχισει η κριση και ο πατος ειναι ακομα μακρια.
Τωρα σε οτι εχει να κανει με τις επενδυσεις το μονο που βλεπω σαν εναλλακτικη εκτος τα μεταλλα ειναι
παραγωγικη γη δηλ. χωραφια.
Μεταλλα για να διατηρησεις τα λεφτα σου και χωραφια για να μπουμε σιγα σιγα στην παραγωγη και να
ξεφυγουμε απο την αλογιστη καταναλωση και σπαταλη.
Η ελληνικη γη ηταν αυτη που μας βοηθησε και στο παρελθον να ορθοποδησουμε και το ιδιο θα κανει και
τωρα.