Προχθες παρακολουθησα την ολη δημοπρασια και την ειδα μεχρι τελους....
Δεν θα κανω ειδικη μνεια για τα δοκιμια του Γεωργιου Α που ουτως η αλλιως αναλυθηκαν παραπανω και ειναι μια ειδικη περιπτωση αλλα στο συνολο τελικα της δημοπρασιας.....
Αυτο που μου αποτυπωθηκε σε τελικη αναλυση ειναι οτι εχτες πουληθηκαν αρκετα κομματια ποιο πανω ακομα και απο τιμες εμπορων!!!!.....το 1ο οξυμορο.....
Το 2ο οξυμορο ενω το αρχικο πχ πονταρισμα ηταν 100 € τα χτυπηματα αν και μοναδικα πηγαινανε αμεσα πχ στα 130...ετσι κουβαρδιλικι .....κ αυτο εγινε εχτες πολλες φορες.....
Το 3ο και αυτο που μου κανε εντυπωση οτι πουληθηκαν σε υψηλες κατ εμε τιμες -ποιααααα!?......τα νομισματα της β Δημοκρατιας!!!
....που και παλι εδω εμφανιστηκαν χτυπηματα του 2ου οξυμορου που αναφερω παραπανω....
Τελος στα χαρτονομισματα σε 3 με 4 κομματια εγινε να πουληθουν κ αυτα ποιο πανω και απο τις τιμες εμπορων ακομα κ καταλογων και ειναι τρανο παραδειγμα κ σιγουρακι πως και εδω οι τιμες χειραγωγηθηκαν....εν ετη 2019....
Δεν θελω να πω αλλα γιατι στο τελος δεν θα μπορω να περασω ουτε για ποτο στο galaxy bar του hilton και ελπιζω να μην ευθυνονται τα γραπτα μου (αλλα και αλλων)που ο οικος δεν αναρτει πλεον μελλοντικες δημοπρασιες στο στεκι....
*Tip *
Για να προλαβω μερικους μερικους,οσοι με εχουν γνωρισει ξερουν πως τα λεγομενα μου και τις πραξεις μου τα τεκμηριωνω παντα!!!!.....Ειδαλλως σιωπω....