ναι απο οικους οντως ετσι ειναι αλλα θελει τρεξιμο! ασε που πρεπει να ξερεις μην φας πατατα... γενικα... δεν ξερω το site που ειδε η κοπελια... αν ειναι κανενα ΕΒΑΥ... εχει τοσα καλπικα.... που...
δεν ασχολουμε με αυτα..ακομα και να ηθελα δεν μπορω (αρθρο 31 παραγραφος 3 αν θυμαμαι καλα...)....... αλλα μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να το δηλωσεις στην ειδικη εφορια που ειναι καπου στην πλακα.. και οταν θα σου ερθει να πας το γραμμα κλειστο.. να το ανοιξουν αυτοι.... δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αυτο... γιατι αν ειναι επαρχια;;
παντως αν η κοπελλα ειναι νεα στη συλλογη... καλο θα ειναι να μην μπλεχτει... τουλαχιστον οχι απο τωρα..
Φανη μου.. χαιρομαι που εχεις τετοιο εργο νομισματικης τεχνης και ειναι δηλωμενο κιολας! αλλα εισαι συλλεκτης πολλα χρονια και ξερεις.. κια πως να του φερθεις και πως να το φυλαξεις και πως να το συντηρησεις κτλ...
ελπιζω να μη με παρεξηγησει η Μικαελα... αλλα σε αλλο ποστ ειδα οτι δεν θελει να ειναι μαυρισμενα τα νομισματα της... σε αλλο καθαρισε πολυ ασχημα ενα οθωμανικο νομισμα που αν θυμαμαι καλα ο αναγρυρος της ειπε οτι το εκανε με μπρασο... αν το κανει αυτο στο αρχαιο;;
εκει δεν θα εχει προβλημα με την υπηρεσια μετα για αυτο που εκανε; δεν ξερω κατα ποσο ερχονται και ελεγχουν... αλλα...
το λεω γιατι αν καποια μοντερνα νομισματα λεμε οτι ειναι κομματια της ιστοριας.. ή εχουν ιστορια... με νομισματα αυτης της περιοδου.. εχουμε την ιδια την ιστορια στα χερια μας!
Μικαελα μου παντα φιλικα μιλαω ετσι;
για να ξερεις τυχον τρεχαματα ή παρανομιες...