εγινε η παραγγελια και σου ρθε και ολα καλα ? ή ακομα εισαι στο σταδιο του περιμενε ?
δεν υποννοω τπτ, ρωταω ετσι για να το ξεκαθαρισω αμα το προτεινεις μετα απο ολοκληρωμενη εμπειρια
ΥΓ:
Πχ Κρητικό 2Λ 1900 MS65 RED, 100€ ...
https://highgradenumismatics.com/coin-000394red ? δεν εχει και φωτο η πψγσ
Εχτές έκανα την παραγγελία το μεσημέρι και σίγουρα δεν έχω την απαίτηση να νοικιάσουν αεροπλάνο ειδικά για την παραγγελία μου, ώστε να μου έρθουν αυθημερόν από το εξωτερικό. (Εάν παρατηρήσεις το site και η βάση του δεν είναι Ελλάδα).
Η επιλογή που είχα, είναι είτε 10ευρώ με Κυπριακό ταχυδρομείο και παράδοση 8-10 ημέρες είτε 20ευρώ DHL και παράδοση 2-3 ημερών.
Όσον αφορά για τη φωτό της PCGS στο Κρητικό 2λεπτο, αν και απεχθάνομαι την λογική του κουτιού, τουλάχιστον γνωρίζω ότι φωτό μπαίνει ΜΟΝΟ εάν πληρώσεις για "SECURE" slab και όχι "standard". Ειδικά τα παλιά κουτιά δεν έχουν φωτό.
Καλό είναι όμως γενικά για εμάς τους "νομισματοσυλλέκτες" εάν γνωρίζουμε κάτι θετικό ή αρνητικό για οποιοδήποτε site, να το φέρνουμε εδώ και να το λέμε ευθέως. Τυχόν υποννοούμενα όπως με αυτό του ebay μόνο καλό δεν μας κάνει, πολύ περισσότερο όταν αφορά ανθρώπους αποδεδειγμένα τίμιους και σοβαρούς επαγγελματίες.