Φιλε dsp πνιγηκαμε δεν λες τιποτα. Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Εγω δεν μιλησα για βενζιναδικα ουτε για αεροπλανα ουτε για ψαραδες για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Εγω μιλησα ΜΟΝΟ για ερμα σε πλοια..Η διατυπωση δεν ηταν σωστη το οτι χρησιμοποιείτε ερμα ουρανιου σε πλοια και βρεθηκα να κανω μαθημα ευστάθειας. Εμπας περιπτωση λυθηκαν οι αποριες και ολα καλα.Δεν μας λες εσυ τιποτα για το χρυσαφι που τα ξερεις καλυτερα.Τι λενε τα προγνωστικα; Θε πεσει να αγορασουμε καμια μπαριτσα να ερματισουμε λιγο την θυριδα γιατι προβλεπω να εχουμε κακοκαιρια😀🤣
Ωωωπ.. καπετάνιε μου!
Έκανες αγαπητέ τόσους ακροβατικούς ελιγμούς ώστε να αποφύγεις την μπλέ/ερώτηση-ύφαλο που σου απεύθυνα και αμέσως μετά, άντε να ερματίσουμε την θυρίδα με χρυσό;
Για άλλη μια φορά, το χιούμορ φωτογραφίζει την αλήθεια και τ..ερματίζει -εμμέσως πλην σαφώς- την ενδιαφέρουσα διένεξή μας. Ναι λοιπόν, το έρμα εκτός από νερό, δύναται να είναι και στέρεο/μεταλλικό υλικό. Έως και.. χρυσός!
Και για να επανέλθω κι εγώ στο βασικό θέμα του τόπικ, εύχομαι
ειλικρινώς φίλε «El Capitan», να φορτώσεις την θυρίδα σου με το «κίτρινο έρμα» και να έχεις ασφαλή ταξίδια στις όποιες οικονομικές τρικυμίες.
Και όταν την φορτώσεις θα είσαι και.. «El Capital»!
Υ.Γ.
Τα σέβη μου και στον ακριβοδίκαιο φίλο «dsp» για την ανοχή που επέδειξε καθόλη την διάρκεια του άσχετου (προς το θέμα του τόπικ) διαλόγου μας.
Φιλικά,
gemuncey23