Προσωπικα δεν προσθετω μηδενικο.
Και να πω το γιατι :
Εαν ειναι ολα τα τεμαχια στην σειρα 36ΧΧΧΧ (δεν το γνωριζω εαν εχει ο Βαγγελης καποια στοιχεια ας μας τα πει)
εαν ειναι λοιπον ολα της σειρας 36ΧΧΧΧ σημαινει 9999 χαρτονομισματα.
Το κλεισιμο του Καραμητσου δεν μου λεει προσωπικα τιποτα και δεν θελω να το αιτιολογησω δημοσια.
Οποιος θελει το κουβεντιαζουμε τηλεφωνικος πχ ή με καφεδακι εαν βρεθουμε ποτε.
Φυσικα απο τα 9999 τεμαχια δεν ξερουμε ποσα διασωζωνται.
Αλλα βαση καταστασεως χαρτονομισματος αντε να εδινα +10 δλδ 30 πεταμενα ευρω απλα για να το εχω στην συλλογη μου. Παραπανω δεν . . . .
Αγαπητέ «herakliotis»,
Η αντικειμενική εκτίμηση/τιμολόγηση των συλλεκτικών αντικειμένων, δεν προκύπτει με γνώμονα την προσωπική βούληση του καθενός εξ ημών. Το αν εσείς διαθέτετε 20 με 30 ευρώ maximum, για την αγορά του εν λόγω χαρτονομίσματος, αυτό δεν καταδεικνύει αυτόματως την αγοραία τιμή του.
Την τιμή αυτή την καθορίζει η αγορά,
που ήδη έχει αποφανθεί για την περίπτωσή του και μάλιστα λίαν προσφάτως (παρέθεσε σχετικό link από δημοπρασία, ο φίλος «johnk1983»). Εκείνο λοιπόν το κομμάτι -αν και υποδεέστερης κατάστασης από αυτό του φίλου «petrosky»- έκλεισε στα 200 και με τις προσαυξήσεις, αγοράστηκε στα 248 ευρώ.
Επιπροσθέτως, το θεωρητική εκτύπωση 9.999 αντιτύπων, δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό στον συλλογισμό σας.
Σας αναφέρω ενδεικτικώς, την περίπτωση του χιλιάρικου με υδατόδημο Αφροδίτης με χιλιαπλάσιο και πέραν σχετικό tirage (12.900.000), όπου τα μετρίας κατάστασης σωζόμενα αντίτυπά της, πωλούνται στα 20 με 30 ευρώ..
Αν δεν σας λένε κάτι τα παραπάνω στοιχεία (ειδικά της συγκεκριμένης δημοπρασίας) και δηλώνετε πως δεν επιθυμείτε να επεκταθείτε περαιτέρω επ’αυτού δημοσίως (!), παρακαλώ να μου το σχολιάσετε κατ’ ιδίαν.
Φιλικά,
gemuncey23