Τότε με τον Σωρρα και όταν είχε βγει στον τριανταφυλοπουλο που έλεγε οτι θα πληρώσει το χρέος ειχα δει μια στο ebay να πωλείται για 1000+ $. Ειχε τύχει μάλιστα και ενας γνωστός στα φορα κα μέλος φυσικά και εδω να έχει καμμια δεκαριά στα χέρια του και ειχε κάνει την τυχη του από τους επίδοξους δισεκατομμυριου χους. Για μα αποδειχθεί για μια ακόμα φορά ότι το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεια είναι ατελείωτη.
Θυμαμαι και εγω εδω μεσα απο ενα μελος μας που το ονομα του αρχιζει απο Μ (ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε) και ειχε βγαλει μια εδω μεσα δημοπρασια εαν θυμαμαι καλα !!
Ειχε ανεβει αρκετα το νουμερο , αλλα δεν θυμαμαι που εκλεισε.
Οσο για τα υπολοιπα Αναργυρε το προσωπικο μου πιστευω ειναι πως καλα κανουν οσοι τις εχουν και εχουν κινηθει νομικα !! Καλα κανουν και κανουν δικαστηρια στην Εθνικη !!!
Δεν μπορουν Κρατος και Τραπεζες να τρωνε τα λεφτα του κοσμακη που τους εμπιστευτικε .
Στην ζωη μου μια φορα ειπα να γινω μετοχος σε μια τραπεζα τοπικη οπου ανοιξε γυρω στο 1990/5 εδω στο Ηρακλειο. Ειχα δωσει τοτε ενα εκατομυριο και τα ειχα αφησει εκει παγωμενα. Πριν ενα χρονο μου εστειλαν ενα μηνυμα και μου ζητουσαν λεφτα για μια συνδρομη που εχω.
Παω και τους λεω : Μα καλα τοσες μεριδες που ειχα παρει , τοσα λεφτα που μου βαζατε στον λογαριασμο τοσα χρονια , γιατι δεν τραβατε απο εκει την συνδρομη;;;
Και μου λενε : Κυριε Σκαρακη απο το 2010 και μετα η τραπεζα δεν εχει κερδη , δεν δινωνται μερισματα , δεν το εχετε καταλαβει τοσα χρονια;;;
Μενω καγκελο εγω !!
Ποσο εχει το καθε μερισμα λεω τωρα;; (ειχε ξεκινηση με μεριδες των 250 χιλιαδων δρχ και σπασε σπασε σπασε σε μικροτερες για να προσελκυσουν κοσμο ειχε φτασει στα 110ευρω η μεριδα)
45 ευρω μου λεει αλλα καποιοι προσπαθουν να πουλησουν απο εξω με 15 εαν ενδιαφερεστε !!Τρελαθηκα !!!
Δλδ τωρα λεω τι εχω;;; Εχετε αυτα και αυτα , αλλα ουσιαστικα δεν εχετε τιποτα κυριε Σκαρακη !!!
Αυτη ειναι η ιστορια της μιας και μοναδικης φορας που ειπα να βοηθησω να γινει μια Τραπεζα στο Ηρακλειο.
Αυτο θα το λεω συνεχεια στα παιδια μου σαν παραδειγμα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ: ΔΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ !!!
Καλα κανουν οσοι τρεχουν λοιπον αυτη την Εθνικη που νομιζει οτι ειναι κυριαρχη και μπορει να τρωει ετσι της περιουσιες των Ανθρωπων!!! Καλα θα κανει να βρεθει και ενας τιμιος δικαστης να τους στειλει στα ταρταρα!!
Αυτη ειναι η αποψη μου.