Επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα και το RX7 και το 8 εχουν κινητηρες WANKEL ή περιστροφικους οπως της αρεσε να τους λεει !!
Τα εχουν φιλοι μου και τα δυο.
Καλα αυτοκινητα σαν σπορ , δεν λεω , με ωραιες επιταχυνσεις αλλα αυτο το φαγωμα που τρωει η κεφαλη αμα την ζοριζεις συνεχεια δεν το γλυτωνεις !!!
Ο ενας εκ τον δυο φιλων εσκασε 25 χηνες αγορα και μου ειχε προτεινει πριν δυο χρονια να το παρω 6 χηνοπουλα στα 6 χρονια κυκλοφοριας !!
Αφου κουβεντιαζαμε τα προβληματα πινωντας καφε (πριν σκεφτει να το δωσει) χαζος δεν θα ημουν να πλεξω μετα;;
Και η αδεια του εγραφε 1300 περιπου κυβικα το RX8 με 225 ιππους !!
Σε πιανω αδιαβαστο Σαουλ !!!
Μάστορα, δύσκολο να μην ξέρω καλά πράματα για το αυτοκίνητο που ΕΙΧΑ (επί 10 περίπου χρόνια).
Πάρε και την άδεια, αφού έχεις αμφιβολίες.
Και εγώ έκανα λάθος, δεν ήταν 1.100cc, που είπα, αλλά 1.146 (8 φορ. ίπποι). Όχι 1.300 πάντως. 46cc λάθος. Ε, μετά από 30 χρόνια, συγχωρούμαι, νομίζω.
Έχεις μια τάση όμως να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, και πολλά ξέρεις, δε λέω, αλλά δεν μπορεί επειδή έκανες μια κουβέντα με ένα φίλο σου να ξέρεις όσα ξέρει κάποιος (εγώ δηλαδή) που
ΕΙΧΑ Mazda Rotary Engine επί 10 χρόνια.Στην άδεια δε, βλέπεις και αυτό που σου είπα: Αλλαγή κινητήρα.
Πάρε και τον ένα κύλινδρο και έμβολο φωτογραφία, γιατί τον πρώτο κινητήρα που άλλαξα τον έλυσα, και τώρα είναι διακοσμητικό πάνω σε τζάκι.
Δε συνέφερε η επισκευή του, ο καινούριος έκανε πιο φτηνά από το να φτιάξεις τον παλιό.