|
|
|
|
|
golden kostas
|
 |
« Απάντηση #410 στις: Μάρτιος 07, 2022, 01:47:21 μμ » |
|
24€ το ασημι, παμε για 1€/1gr. και μετα το 2€/1gr. ειναι κοντα  καλη τυχη σε ολους μας......  τα € γινανε δρχ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<gold is god's money> <silver is free gold>
|
|
|
E.X.N
|
 |
« Απάντηση #411 στις: Μάρτιος 07, 2022, 05:05:09 μμ » |
|
24€ το ασημι, παμε για 1€/1gr. και μετα το 2€/1gr. ειναι κοντα  καλη τυχη σε ολους μας......  τα € γινανε δρχ Ο δράκος ηταν κόκκινος μα εγώ βαθιά πεινούσα . Καλή Σαρακοστή Κωσταντίνε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
golden kostas
|
 |
« Απάντηση #412 στις: Μάρτιος 07, 2022, 08:31:44 μμ » |
|
24€ το ασημι, παμε για 1€/1gr. και μετα το 2€/1gr. ειναι κοντα  καλη τυχη σε ολους μας......  τα € γινανε δρχ Ο δράκος ηταν κόκκινος μα εγώ βαθιά πεινούσα . Καλή Σαρακοστή Κωσταντίνε. και οπως λεει και ο ποιητης φανφαρας <κοκκινο τυρι μας δωσαν το τραπεζι οταν μας στρωσαν κοκκινο τυρι το συζηταμε το κοιταμε αλλα τετοιο δεν θα φαμε.......κτλ κτλ κτλ> παλιες αθανατες ελληνικες κωμωδιες φιλε μου καλη τετρακοστη γιατι τοσο περιπου θα κρατησει αυτη η σαρακοστη (θα εχει και ενα μηδενικο παραπανω) 
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
golden kostas
|
 |
« Απάντηση #415 στις: Μάιος 15, 2022, 11:30:46 μμ » |
|
ποσα ασημενια νομσματα με 90% περιεκτικοτητα υπαρχουν σημερα? https://www.youtube.com/watch?v=ePUX3pRnBb4How Rare is Junk Silver? I think You'll Be Surprised! Do You Know About the Big Silver Melts
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dejavu
|
 |
« Απάντηση #417 στις: Ιούλιος 02, 2022, 10:52:22 πμ » |
|
Νομίζω στην αγορά υπάρχει το σύνδρομο της βενζίνης..... Όταν ανεβαίνει η τιμή του ασημιού ανεβάζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όταν πέφτει...... Δεν ξέρω δεν είδα χαχαχαχα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
golden kostas
|
 |
« Απάντηση #418 στις: Ιούλιος 02, 2022, 02:05:49 μμ » |
|
ο επιμενων νικα ομως........  και στην περιπτωση του ασημιου παντα θα υπαρξει πωλητης που θα πουλησει και στο μεταλλο (και μερικες φορες και κατω απο το μεταλλο,ελαχιστα μεν αλλα κατω.....) υπαρχουν ευκαιριες στο ασημι , ακομα ειναι κατω απο 1€/gr. οταν πλυθωριστει πολυ το € και μεχρι να παει στα 3€- 4€ ανα γραμμαριο βλεπουμε και μην ξεχαναμε οτι ο χρυσος ειναι αυτος ο οποιος <στηριζει> τις αυτοκρατοριες και το ασημι αυτο που τις <ριχνει> 
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2022, 02:10:48 μμ από golden kostas »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|