D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 08:54:15 μμ » |
|
Για να αγοράσω μια τέτοια θα έπρεπε να πουλήσω το σπίτι μου και μετά να την πουλήσω για να μπορώ να πληρώνω το ενοίκιο και την διατροφή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 08:58:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:04:12 μμ » |
|
Υπαρχουν αρκετες καλες κουκου. Αμα ψαχτητε καλα θα βρειτε πολλες φωτογραφιες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:08:10 μμ » |
|
Αυτή την φωτογραφία την έχω και εγώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:14:09 μμ » |
|
Διάβασα καλά; Δόθηκε προσφορά 200 χιλιάρικα και απορρίφθηκε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:15:37 μμ » |
|
Η ίδια σε διαφορετική φωτογράφιση.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2018, 09:18:00 μμ από D.Dimitris »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:28:22 μμ » |
|
Δεν ξερω που την βρηκες αλλα την εχω στο αρχειο μου απο το 16 !! Παλια ειναι . Μην μας πουλας μουρη εμας Διονυσακηηηηηη !!
Το συγκεκριμένο νόμισμα βγήκε στις 5 Ιανουαρίου 2012 από New York Sales στις 16000 δολ. και πουλήθηκε. Υπολογίστε και τα fees και βρίσκετε την τότε τιμή του. Είναι ένα g.very fine νόμισμα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:36:52 μμ » |
|
Διάβασα καλά; Δόθηκε προσφορά 200 χιλιάρικα και απορρίφθηκε;
Ναι ο Νικος το ειπε. Δεν ξερω ομως για ποιο νομισμα. Εαν καταλαβα καλα ειναι το ομορφοτερο ολων οσων εχουν βρεθει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:40:35 μμ » |
|
Το κακό μου PANAGIOTIS THESS. ειναι οτι κραταω φωτογραφιες και δεν γραφω απο που τις κρατησα!! Νομιζα οτι θα θυμαμαι παντα τα παντα !! Τελικως η ημερομηνια αυτη που ειπα ειναι ιδια σε ολα τα αρχεια μου. Ηταν μαλλον η μερα οπου πηγα τον παλιο υπολογιστη σε εναν τεχνιτη και του ειπα : Σωσε μου τις φωτογραφιες σε παρακαλω !! Διοτι ο δισκος ειχε κρασαρει . . . . Και μαλον οπως πηρε τις φωτογραφιες πηραν ολες εκεινη την μερα σαν αρχη αποθηκευσης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dsp
|
|
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 09:41:45 μμ » |
|
ειπες τη μερα της μεταφορας αρχειων γραφει ομως και τη μερα τροποποιησης αμα δεις ΣΑΒ, 03/12/2011 το καταλαβαν πιστευω οι περισσοτεροι απο τη φωτο
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 24, 2018, 09:43:27 μμ από dsp »
|
Καταγράφηκε
|
εδώ προσέχεις να μαθαίνεις και μαθαίνεις να προσέχεις
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 24, 2018, 10:01:19 μμ » |
|
Τα αρχεια εφυγαν απο τον Παλιο (ισως η πρωτη μερα οπου αναφερετε) και μου δοθηκαν σε στικακι οπου τα εβαλα στον νεο μεσα (ισως η μερα τροποποιησεις;; ) Δεν σκαμπαζω πολλα απο τεχνολογια και δεν ξερω με ακριβεια να σας πω. Διοτι οι μερες ειναι ελαχιστες μεταξυ τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Geonet75
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Οι τεχνικές διδάσκονται
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 25, 2018, 06:41:14 μμ » |
|
Υπόθεση εργασίας... Εστω χ=βρέθηκε μασούρι με πεντάρες του 36 κόκκινες...
Ο έμπορας.... ο σωστος (λέμε τώρα)= "Μάγκα την έψησα, μια κάθε πενταετία, άλλη εδώ χέρι με χέρι άλλη σε οίκο του εξωτερικού, 50-60 χιλιαρικάκια τη φορά, τελειώσαμε. Κι αν δεν προλάβω να ζήσω άλλα 50 χρόνια δεν πειράζει, ζητάω να μου καρφώσουνε τα ρέστα στην κασα." Ο έμπορας .... ο γνωστος (και βιαστικός)= ¨"Φιλαράκι μόνο για σένα 10000 xf κομμάτι.Άλλα δύο υπάρχουνε και τα ζητάνε ο τάδε και ο τάδε" Άλλα 15 υπάρχουνε και θα φύγουν όλα, εσύ όμως θα πάρεις τη φόλα, ο τάδε κι ο τάδε τα unc και κατα λάθος au58 κι ο φίλος θα κρατήσει 2 bu και 600 μώβ ακυκλοφόρητα να γουστέρνει.. Ο έμπορας ο ... έμεινα στην απέξω= "Ποιές bu και ποιές του 36 ρε χαιβάνια, του 33 είναι περασμένες με ms70..." O συλλέκτης ο αρχι...δάτος κι ο φραγκάτος= "Ρε ######, εσύ τα χεις?" Ερώτηση που θα απευθύνει σε όλους τους γνωστούς του... τροφοδότες, περιμένοντας απάντηση... χθες. Ο συλλέκτης ο "ωραίες οι φωτογραφίες σας κύριε τάδε μου"= "Ρε παιδιά ποΙός τάχει?" Περίμενε να σου πούνε... Οι υπόλοιποι= Μούγκα... Από πίτα που δεν τρως, τί σε νοιάζει κι αν καεί. Το λοιπον, το παραπάνω σενάριο αφορά την υποθετική (λέμε τώρα) εύρεση μασουριού με πεντάρες. Όποιος παρεξηγηθει... να του πέσει η κουκουβάγια στο πάτωμα και να κάνει edge knick που δεν θα πουλιέται ούτε για scrap μέταλλο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|