SVcollector
|
|
« Απάντηση #225 στις: Αύγουστος 05, 2018, 01:39:22 μμ » |
|
Να γραψω λιγο μερικες σκεψεις που εχω βλεποντας το τελευταιο διαστημα την πτωση του χρυσου.
Απο το 2011 που ασχολουμαι το εχω δει πολλες φορες το σκηνικο αυτο.
Η καταρευση που οφειλεται σε πολλους λογους που δρν εχω την γνωση να εξηγησω , φανταζομαι οφειλεται σε πολιτικες εξελιξεις αλλα και επενδυτικα fund που συσχετιζονται με τραπεζες και επιτοκια.
Αυτη η περιοδος που διανυουμε ειναι εξαιρετικη για αγορες. Οχι μονο διορθωνεις τις προηγουμενες ριχνοντας τον μεσο ορο αλλα περιμενω και σε συντομο χρονικο διαστημα μια εκρηξη προς τα πανω. Ειναι συνηθως τοσο γρηγορη η ανοδος που δεν προλαβαινεις να αγορασεις χαμηλα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
golden kostas
|
|
« Απάντηση #226 στις: Αύγουστος 05, 2018, 02:05:36 μμ » |
|
Να γραψω λιγο μερικες σκεψεις που εχω βλεποντας το τελευταιο διαστημα την πτωση του χρυσου.
Απο το 2011 που ασχολουμαι το εχω δει πολλες φορες το σκηνικο αυτο.
Η καταρευση που οφειλεται σε πολλους λογους που δρν εχω την γνωση να εξηγησω , φανταζομαι οφειλεται σε πολιτικες εξελιξεις αλλα και επενδυτικα fund που συσχετιζονται με τραπεζες και επιτοκια.
Αυτη η περιοδος που διανυουμε ειναι εξαιρετικη για αγορες. Οχι μονο διορθωνεις τις προηγουμενες ριχνοντας τον μεσο ορο αλλα περιμενω και σε συντομο χρονικο διαστημα μια εκρηξη προς τα πανω. Ειναι συνηθως τοσο γρηγορη η ανοδος που δεν προλαβαινεις να αγορασεις χαμηλα.
+1000
|
|
|
Καταγράφηκε
|
<gold is god's money> <silver is free gold>
|
|
|
sarafis
|
|
« Απάντηση #227 στις: Αύγουστος 06, 2018, 10:04:46 μμ » |
|
Οχι μονο διορθωνεις τις προηγουμενες ριχνοντας τον μεσο ορο αλλα περιμενω και σε συντομο χρονικο διαστημα μια εκρηξη προς τα πανω.
Αδελφέ το βασίζεις σε κάποιο επιχείρημα; έχεις κάνει ανάλυση; Βλέπεις να παίζει κάτι με τα επιτόκια και τον πληθωρισό στις Ηπα; Αν το θεμελιώνεις θεωρητικά , να πάμε να παίξουμε στα παράγωγα να βγάλουμε πακέτα. Χαμηλώνουμε λιγο τη μόχλευση και απογειωνόμαστε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #228 στις: Αύγουστος 07, 2018, 12:04:09 πμ » |
|
Κανεις δεν μπορει να κανει προβλεψη με τον χρυσο.
Αποτυπωνω καποιες σκεψεις μου
Το οτι ειναι πολυ καλη περιοδος για αγορες δεν το αμφισβητει κανεις.
Αν θες να το γραψω διαφορετικα ,πλεον μετα απο τοσα χρονια, διαισθανομαι οτι θα γινει το αναμενομενο μπαμ,
Μπορει να κανω λαθος. Εννοειται.
Ιδωμεν φιλε μου Σαραφη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #229 στις: Αύγουστος 07, 2018, 10:00:16 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
bas
|
|
« Απάντηση #230 στις: Αύγουστος 07, 2018, 10:21:38 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #231 στις: Αύγουστος 07, 2018, 10:22:17 πμ » |
|
δεν κοροιδευω κανεναν,προς θεου,απλα αποτυπωνω τις καθ'ολα σωστες κρυφες επιθυμιες που εχουμε ολοι μας αναλογα με το τι διαθετουμε..υποθετω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #232 στις: Αύγουστος 07, 2018, 10:23:07 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #233 στις: Αύγουστος 07, 2018, 10:25:24 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Γιωργος P.
|
|
« Απάντηση #234 στις: Αύγουστος 07, 2018, 01:04:44 μμ » |
|
Πλάκα πλάκα, αυτό που ανέβασες βάζει σε σκέψεις....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johneko
|
|
« Απάντηση #235 στις: Αύγουστος 08, 2018, 12:49:18 μμ » |
|
Μια εναλλακτική πρόταση για να αναπτυχθεί οικονομικά η Ελλάδα, κάνει ο 67χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από το Μύρτο Ιεράπετρας κ Δημήτρης Γρυσμπολάκης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
miou
|
|
« Απάντηση #236 στις: Αύγουστος 09, 2018, 07:19:37 πμ » |
|
ντεν μπορεί
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kanellop
|
|
« Απάντηση #237 στις: Αύγουστος 09, 2018, 07:55:31 πμ » |
|
Συνεχίζει και υποφέρει ο χρυσός. Βρίσκεται στα 1047 Ευρώ η ουγγιά. Πάντως εγώ παρατηρώ και αυτό για τον χρυσό: http://www.usdebtclock.org/Συνεχίζει και ανεβαίνει το Αμερικανικό χρέος αλλά ο χρυσός να πέφτει... Γιώργος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kanellop
|
|
« Απάντηση #238 στις: Αύγουστος 09, 2018, 10:49:32 μμ » |
|
Ο χρυσός σήμερα σε δολλαριακούς όρους έμεινε πρακτικά αμετάβλητος.
Αυτή την ώρα τα futures contracts χρυσού Δεκεμβρίου 2018 βρίσκονται στα 1219.70 δολλάρια η ουγγιά.
Όμως έγινε ένα ράλλυ του ευρώ-χρυσού που αυτή την ώρα βρίσκεται στα 1051.63 ευρώ ανά ουγγιά.
Ο λόγος της ανόδου ήταν η υπερτίμηση του δολλαρίου σε σχέση με το ευρώ που από τα 1.1642 κλείσιμο εχθές σήμερα ευρέθη στα 1.1560,
αυτή την ώρα.
Ως εκ τούτου η χρυσή λίρα βρίσκεται στα 247.576 ευρώ το κομμάτι.
Επίσης ο Αμερικανικός χρηματιστηριακός δείκτης S&P 500 βρίσκεται στις 2853.75 μονάδες.
Γεγονότα που τυχόν θα επηρεάσουν τον χρυσό τις επόμενες ημέρες μπορεί να είναι:
α) η πτώση του Ρωσικού νομίσματος του ρουβλίου σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο αυτό το διάστημα,
β) η κατρακύλα του Τουρκικού νομίσματος σε σχέση με το Αμερικανικό δολλάριο,
καθώς και η άνοδος των επιτοκίων της Τουρκικής λίρας για στήριξη του Τουρκικού νομίσματος.
Γιώργος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johneko
|
|