Μα έτσι είναι τα πράγματα βρε κουμπάρε.
Όταν φτιάχνεις ένα φόρουμ, το κάνεις για να προσεγγίσεις κι άλλους συνανθρώπους
σου με τα ίδια ενδιαφέροντα, να μάθεις κάτι, να πεις κάτι, να πληθύνει το ακροατήριο.
Όταν με την πρώτη προπηλακίζεις, επιτίθεσαι στον επισκέπτη σου, ξεφεύγεις και από το
σκοπό σου και συρρικνώνεις το φόρουμ σου.
Εκτός κι αν το θεωρείς ένα εντελώς προσωπικό τραστ, οπότε δεν έχει νόημα αφ’ εαυτού.
Υπάρχει όμως και μια άλλη θεώρηση.
Όταν με την πρώτη πετάς σ΄ ένα άγνωστο συνάνθρωπο σου εκφράσεις όπως ( μούφα-
Μοοοουυυυ-πού την πάει τη βαλίτσα κλπ) αυτό αγγίζει και τα όρια του ιμπέριο-φασισμού.
Χρήστος
Αγαπητε Χρηστο το φορουμ δημιουργηθηκε απο εμενα. Αλλα οπως εκανες την εγραφη σου εσυ την εκαναν και αλλα ατομα οπως ο Μολοσσος απο την Πατρα, ο Εποπ απο την Αλεξανδρουπολη κτλ κτλ. Οταν ανεβαζουμε ενα νομισμα το θετουμε στα σχολια του καθενος!! Ο ενας θα πει το μακρυ του ο αλλος θα πει το κοντο του!! Εκει εγω δεν μπορω να επεμβω!!Ειναι η προσωπικη αποψη του καθενα και ειναι σεβαστη!!
Αν ομως αυτη η αποψη ειναι εσφαλμενη θα τον κρινουν τα υπολοιπα μελοι!!
Αν ενα νομισμα που καποιοι το πουνε ψευτικο το στειλει ο κατοχος του πχ για πιστοποιηση και μπει σε σλαμπ αυτοι θα γινουν ρομπα!!
Η δικες μου αποψεις ακουστηκαν δυο φορες ποιο πανω και αν θελετε το λεω και τριτη φορα!! Νομισματα που δεν τα εχω στα χερια μου δεν εκφερω γνωμη για την γνησιοτητα τους !!