τότε όμως θα είναι αργά milou. Θα σκίσουνε πολύ κόσμο αν παρουν 20%. Και εάν βλεπουμε όλοι μας τις αδικίες που υπάρχουν τώρα, μετά θα τις βλεπουμε πολλαπλάσια..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, ΟΛΟΙ οι βουλευτές ειναι κλεφτες και την δημοκρατία την εχουν χεσμένη αλλά αυτό αυτό δεν είναι επιχείρημα για να ψηφίσεις χ.α. διότι και αυτοι την έχουν.
Τα ΄καθαρά χέρια' του μιχαλολιακόυ δεν είναι και τόσο καθαρά. Ας μας πει για αυτους που έχει σαπισει στο ξύλο και ας μας πει για τα wikileaks που τον ήθελαν να χρηματοδοτείται αυτός και ο μπαμπάς πλεύρης απο τους Αμερικανούς.
Ας μας πουν τα καθαρα χέρια των χρυσαυγιτών που βρίσκουν άδειες οπλοφορίας και έχουν όλοι νομιμα όπλα σπιτια τους?
Και κάτι τελαυταίο.... όσοι έχετε ψηφίσει Χ.Α. και κάνατε 'βισματική' θητεία στον στρατό, ΕΕΕΕΑΑΑΑΝΝΝΝ βγει κυβέρνηση την έχετε βαμμένη.Εγω την σκαπουλάρω ευτυχως.
Κατ'εμέ οι πολιτικοί μας είναι προδότες και ευχαρίστως θα τους τουφέκιζα στο σύνταγμα αλλά αυτό δεν μπορει να το κανει καμμία Χ.Α. αλλα μόνο ο ΛΑΟΣ ο ίδιος κατ'έντολήν της συνέιδησης του και όχι του μιχαλολιάκου.
για τον κ.ανχη εν αποστρατεια αναφερεσε?
τον ειχε ενας ξαδερφος μου,εγω ημουν γιωτας πηγα στα αγορια με τα κροσια στη μασχαλη.
το ψηφιζω κατι σαν αντιδραση ειναι καλο τη 1η καλο τη 2η κτλ αλλα μετα θα ναι σα το μυθο με το βοσκο.φωναξε μια φωναξε δυο.......μετα δε το πιστευαν.κυκλοφορει πολυ στο νετ αυτο για μαυρους γκει αριστερους κτλ οτι τους πειραζαν και δε με ενοιαζε γιατι δεν ημουν,μεχρι τη μερα που πειραξαν εμενα αλλα δεν ειχα κανενα να με υπερασπιστει.τετοιες ιδεολογιες συνοδευομενες απο ατυπους στρατους ειναι επικινδυνες.οχι για τη δημοκρατια κτλ "ειδικα οπως καταντησε καραμελα" αλλα για εμας τους ιδιους.τα ακρα παντα εκει οδηγουν.
θα σας αναφερω κατι απλο και γνωριμο σε οσους εχουν ακουσει ιστοριες απο εμφυλιο κτλ.ο κ. γιαννης εχει μια συλλογη
. εγω που ειμαι
τη θελω.ερχονται πχ αυριο οι αριστεροι στην εξουσια η οι δεξιοι.εχω ενα γνωστο που επειδη ειναι απο τις αρχες μαζι τους και κανει το καμποσο εχει παρει και καποιες εξουσιες.του λεω τον βλεπεις αυτον......ειναι με τους αλλους.επειδη ο γνωστος δε σκαμπαζει και πολλα του ταζω και τπτ λιρες λιβανεζικες η ιταλικες (εγω ξερω τι ειναι αυτες) και μου κανει τη 'δουλεια'.
τεσπα........κυριε γιαννη συγγνωμη που σας ανεφερα να χαιρεστε τη συλλογη σας απο εμενα τουλαχιστον ειστε ασφαλης
εγω εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα......αντι να βαλουμε το κωλο μας κατω και να δουλεψουμε,πιαστε εστω ενα γκασμα και βαλτε 2 μαρουλια, ακομα ψαχνουμε σωτηρες και γιατροσοφια.
ολοι φαγανε και ολοι θελουν να φανε.ειναι "νομος" στις κοινωνιες απο τη δημιουργια τους.ειναι η ανθρωπινη φυση τετοια.οσοι νομιζουν οτι οκ βγαινουμε απο ευρο κτλ η θα βρουμε χρυσο η δε ξερω τι (που υπαρχουν αλλα ειμαστε μη πω τι ειμαστε) πειτε μου τι παραγουμε?για να κανεις υποτιμηση πρεπει να εχεις και κατι να πουλησεις και μετα απειλεις.οχι να εισαγεις πατατες και κρεμμυδια και οσα εχεις εδω να τα βγαζουν πακια στη θηβα.