Γιαυτο τον λογο που αναφερεσε στο τελος Κωστα εκανα ενα ολοκληρρο θεμα με τον τιτλο Συλλεκτικη θερμη και δεν εγραψε κανενας το παραμικρο !!!
Ψαχνουμε και βρισκουμε ολοι εκατονταδες πραγματα καθημερινα!!
Ποσοι απο εμας τα δειχνουμε;;;
Πως θα μαθουν οι υπολοιποι τι και τι υπαρχει σχεδον αγνωστο στην αγορα;;
Φυσικα και εγω απο την στιγμη που ειδα αυτο το χαρτι θα μπορουσα να κινηθω σιωπηλα-πονηρα και να νομιζω οτι
εκανα την αγορα του αιωνα!!!
Δεν το εκανα ομως. Σας εβαλα ακομη και το μερος που βρισκετε ( delcampe.net ) !!
Και βλεπουμε να ερχετε και μια προφυλαξη διοτι τα στοιχεια δειχνουν και συνηγορουν με αυτο που μας εδειξε ο Κωστας οτι μαλλον προκειτε για ενα καλοκακο αντιγραφο εφοσον εχεις ενα αυθεντικο να τα συγκρινεις!!
Αυτα ειναι μερικα πραγματα που πρεπει να τα σκεφτουμε καλα ολοι μας!!
Φιλικα
herakliotis
Αγαπητέ Γιώργο δεν έγραψα κάτι στο θέμα που σήκωσες τότε αλλά αφού το επαναφέρεις ας το κάνω τώρα.
Κάμποσο καιρό πριν πήρα ένα τηλέφωνο ότι υπάρχει μια λίρα σπάνια στην αγορά εδώ Ελλαδα.Ήξερα απο συνομιλίες μου συλλέκτη που καιρό τώρα έψαχνε το συγκεκριμένο κομμάτι.Αν και κανείς,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων,μέχρι σήμερα ποτέ δεν μου έχει δώσει απο δω νομίσματα αποφάσισα να τον ειδοποιήσω.
Πήγαινε στην τάδε οδό υπάρχει το τάδε νόμισμα και πες ότι σε στέλνω εγώ.Μόνο τρέχα γρήγορα.
Έτσι και έγινε
Αποτέλεσμα;;
Πήγε ο κύριος στο ραντεβού με 380 ευρώ στην τσέπη και με ύφος 1000 καρδιναλίων τα πέταξε στο τραπέζι λέγοντας '' αυτά είναι αν τα θέλεις καλώς αν όχι τα παίρνω και φεύγω''.Φυσικά τα αρνήθηκαν και τον έδιωξαν.
Το νόμισμα το επόμενο μισάωρο έφυγε και φυσικά το έχασα
Τι θέλω να πω;;
Αυτά που λες σωστά είναι αλλά θα πρέπει να βρίσκουν εφαρμογή απο όλους μας.Κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να γίνει οπότε προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναδώσω πληροφορία πουθενά αλλά ούτε και νομίσματα μου(αυτά που συλλέγω)αφού 6 απο αυτά που αποχωρίστηκα στο παρελθόν με βαριά καρδιά για να κλείσουν τρύπες άλλοι τα είδα στο ebay να πωλούνται σε υπέρογκες τιμές(αρκετά απο αυτά όχι απο Ελλάδα)