κυριε cat μιλατε με πολλες φιλοσοφιες..σαν πολιτικος θα ελεγα..τωρα απο που καταλαβατε οτι ξερω τι δουλεια κανετε δεν μπορω να το καταλαβω κ βασικα μου ειναι αδιαφορο οχι μονο για εσας αλλα για οποινδηποτε εδω μεσα..απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση εμμονη με μενα χωρις καν να ξερετε ποιος ειμαι κ τι κανω..ειπατε οτι διαβαζετε βιβλια νομισματικης κ ποτε δεν ειδατε για τα ελλατωματα καπιοων νομισματων\νοτιοαφρικανες\
ετσι απλα για να με εκθεσετε αλλα δυστηχως εκτεθεικατε διοτι δεν το ξερατε καν..ετσι ειπα να διαβασω κ γω κανα βιβλιο να μαθω για την εμμονη των ανθρωπων αλλα μαλλον δεν θα μαθω οπως δεν μαθατε κ εσεις για τις s.a..τωρα οτι προβλημα η εμμονη εχετε μαζι μου καλο θα ηταν να την κρατησετε για τον εαυτο σας κ να μην προκαλειτε εντασεις χωρις να υπαρχει λογος κ οπως ειπατε,εσεις ανοιξατε αυτην την αδικη κοντρα χωρις να εχετε το μερος της επιστημης στα βιβλια που διαβασατε..το SAN JOSE πραγματικα ειναι αγνωστο σε μενα κ στους πιο πολλους κ καλα θα κανετε να μην λετε αστεια οταν μελη διαβαζουν κ ακουνε πραγματα για τζοζεδες κ ανυπαρξια λιρων νοτιας αφρικης με καποια χαρακτηριστικα διοτι το στεκι απο συλλεκτων γινεται καφενειο με ανακριβειες τυπου CAToυΛΑΚΗ..πιστευω οτι σε αλλα νομισματα τα πατε καλα κ εκει να δωσετε τις γνωσεις σας..κ δεν χρειαζετε να σχολιαζετε σε καθε θεμα διοτι πλεον δεν πιστευω οτι εχετε αναγκη τα μηνυματα ωστε να γινετε πιο μεγαλο μελος απο διαχειρηστης που εισθε..καλα ειναι πια η κοντρα αλλα ειπαμε δεν θα κανω το λαθος να σας μιλησω ασχημα ωστε να με διαγραψετε..θα σας απανταω κοσμια κ απο εκει κ περα σας ειπα οτι η εκθεση ειναι τζαμπα για εσας..μηπως με μπερδευετε με καποιον αλλον κυριε??διοτι πηρα τρια π.μ απο αλλα μελη κ μου ειπαν οτι μαλλον αυτο συμβαινει κ τα βαλατε κακως μαζι μου..μηπως θελετε να σας στειλω ταυτοτητα η διαβατηριο με φαξ να δειτε ποιος ειμαι
[παροτι στους ορους δεν λεει για τετοια] να ησυχασουμε?εσεις πανω απο ολα,οχι εγω αφου δεν βλεπω φαντασματα ακομα,ευτυχως..