Να προσθεσω και κατι σημερινο,καθως το παραπανω μυν.ειναι χθεσινοβραδινό,την επόμενη φορα που θα διατυπωθει καποιου είδους απειλη,πάνω στο αμφιλεγόμενο φιλοτελικο αντικειμενο,προς χρηστες του φορουμ,το όλο θεμα θα περασει στην δικονομική πλευρά,γιατί:
-υπαρχει παραπλανηση απο εμπορευόμενο γραμματοσήμων{υπάρχει άραγε και καλυψη δραστηριοτήτων στην εφορία που ανοίκει ?},με τεραστια οικονομικη αποκλιση του αντικειμένου.
-μπορει τα μυνηματα να σβήστηκαν,με την συμφωνη γνωμη του χρηστη,αλλά υπάρχει δυνατοτητα στο φορουμ να βρεθουν,και εκει υπάρχει και το γνωστο απειλητικο μυν.προς άλλο χρηστη,αλλά και το προσφατο μυν.προς άλλους δυο χρηστες,σε πιο καλυμενο υφος αλλά εν δυνάμει απειλητικο.
Ευχαριστω τον φιλο χρηστη{το ονομα δεν αποκαλυπτετε για ευνοητους λόγους} που με τις νομικες του γνωσεις,καθοτι εν ενεργεια δικηγορος,επισημανε και αυτη τη πλευρα
Λογω της τελευταιας αναρτησης του * αγαπημενο σας συντονιστη - εκβιαστη * εχω να αναφερω τα εξης :
Κραταω προσωπικο αρχειο με τα αναγραφομενα του καθε ενα απο εσας ξεχωριστα τα οποια φυσικα μπορω να χρησιμοποιησω * εναντιον * οποιουδηποτε προσπαθησει απο εδω και περα να με βλαψει ηθικα - πνευματικα αμεσα η εμμεσα βαση των πλαισιων που οριζει ο ελληνικος νομος !!!!!
Ολα αυτα σε συννεοηση με πολυ γνωστο δικηγορο του αρειου παγου ο οποιος τυχαινει να ειναι και μελος της νομισματικης κοινοτητας και οχι μονο ...
Προσωπικη μου λοιπον συμβουλη σε οσους θα * τολμησουν * ενα τετοιο εγχειρημα ειναι να δουν πρωτα το προσωπικο οφελος που θα εχουν απο κατι τετοιο αλλα συναμα και την * ενδεχομενη ζημια * που μπορει να προκαλεσουν στους ιδιους αλλα και στο φορουμ στεκι συλλεκτων το οποιο σαν εμμεσος εμπλεκομενος θα πρεπει να * υποφερει ολη αυτην κατασταση *...
Οποτε προφανως το μελος-μελη που θα το πραξει καλο θα ηταν να ερθει σε επαφη πρωτα με τον γιωργο σκαρακη διαχειριστη και ιδιοκτητη του σαιτ ο οποιος φανταζομαι δεν θα θελει να βρεθει για εσας * σε αυτην την δυσαρεστη θεση * .
Συναμα θα πρεπει καποιοι να γνωριζουν οτι βαση των αρχων της δηε * διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος * εχω το δικαιωμα βαση των αναρτησεων που εχετε κανει να προβω σε καταγγελια
* συνεχομενου δημοσιου εκβιασμου * και με το δεδομενο μαρτυρων να αναφερθουν ονοματα - πραγματα και καταστασεις ωστε να διωχθουν ποινικα !!!
Οσο αφορα τα * υπονοουμενα * του υποφαινομενου επιτιμου μελους περι προσωπικων μου δεδομενων και χρησεων σε * οικονομικο βαθμο * μου δινει το δικαιωμα ενος επιπλεον στοιχειου * δημοσιας αναρτησης εκβιασμου - απειλης * η οποια βαση των προσωπικων του στοιχειων
ι επαγγελματικης δραστηριοτητας του....εχω το δικαιωμα να χρησιμοποιησω εναντιον του με οποιονδηποτε δημοσιο νομικο - οικονομικο η κοινωνικο φορεα !!!!!
Το τοπικ ειναι * υπο ελεγχο * και οποιαδηποτε τροπη καταγραφεται προκειμενου να γινουν και οι αναλογες κινησεις !
Η αποφαση δικη σας ...
Φιλικα
χαρης .