Το θεμα αυτο δεν ειναι τωρινο αγαπητε φιλε.
Υπαρχει απο το ετος 2000 οπου μπηκα εγω στο ιντερνετ.
Απο τοτε εβλεπες ατομα που δεν εχουν καμια σχεση ουσιαστικα με τον συλλεκτισμο και οι γνωσεις τους να ειναι μηδαμηνες και να ασχολουντε με τετοια περιπου νομισματα.
silver clad coin / plated ηταν οι αγαπημενες τους λεξεις!!
Μαζι με κατι δηθεν πειρατικα αντιγραφα κατι νομισματα ευτελη βαμενες μαιμουδες κτλ κτλ !!
Οτιδηποτε γιαλυζε στο ματι και μπορουσαν να το αγορασουν 1 ευρω και να το πουλησουν 10 ηταν η λατρεια τους!!
Τετοια ατομα να τα σταμπαρετε και να φευγετε μακρια τους!!
Καποτε αηδηασμενος απο αυτα που εβλεπα σε ενα σαιτ το οποιο η διαφθορα βρωμουσε απο το κεφαλι μεχρι τα ποδια των υπευθηνων εδω στην Ελλαδα εεπιτηδες ειχα αγορασει μερικα τετοια και τα εβαλα στην ιδια κατηγορια με αυτη που τα εβαζαν οι αλλοι και εγραφα κατα γραμμα :
<<Αυτο που βλεπεται δεν ειναι χρυσο!! Ειναι επιχρυσομενο!! Μια ψιλη βαφη εχει περαστει απο πανω του η οποια δεν μπορει να αξιοποηθει ποτε!! Το πηρα 1 ευρω !! Σας το προσφερω 3 (οι αλλοι τα ειχαν τα ιδια 10) εαν το αγορασετε τριαπλασιαζω τα λεφτα μου και εσεις πετατε 3 ευρω στα σκουπιδια>>
Ελικρινα σας λεω ετσι ακριβως τα εγραφα!! Ο μονος που μπορει να το θυματε ειναι ο Αναργυρος και ισως ο Διονυσης ο Θεοδ----- !! (δεν λεω ολο το ονομα διοτι το παιδι δεεν μπαινει πια)
Το αποτελεσμα;;
Ειχα φερει 30 τεμαχια τετοια επειδη η αγορα ηταν πακετα πακετα αλλο 30 - αλλο 100 αλλο 1000 !! (Φανταστητε δουλεια οπου εκαναν.)
Και εχω μεινει με 3 τμχ
ΝΑΙ τους ελεγα οτι πετατε τα λεφτα σας και τα αγοραζαν !!
Φυσικα ειχα μπει στο ματι της ιδιοκτητριας τοτε του μαγαζιου και του κολλητου της απο τα Χανια διοτι τους χαλουσα την πεσκουλα (απο τις μηνιαιες εισπραξεις πρωτης σελιδας διαφημησης) και φροντισαν να με διαγραψουν ακουγωντας εναν απατεωνα!!
Ελα ομως που τελικα ο συλλεκτικος κοσμος εχει ματια και βλεπει και το μαγαζακι τους το πηρε ο διαολος με τον καιρο και ησυχασαμε!!
Τα ματακια σας λοιπον ανοιχτα και μακρια απο καθε τυπο που εμπορευετε τετοια!!
Συλλεκτης δεν ειναι !!!
Γενικα μακρια απο οσους πανε για την αρπαχτη !!
Αυτοι χαλανε το χομπυ μας!!