avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:02:58 μμ » |
|
κοντά στα 400ε φίλε coll
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:07:56 μμ » |
|
Κουκλιτσα ειναι και δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι αν επεσες σε μουφα αφου ειναι πιστοποιημενη απο μια αξιολογη εταιρεια Το μονο "ανησυχητικο" θα ηταν αν επερνες απο τον πωλητη (centsles) κανενα απο τα δικα του πιστοποιημενα , που σε αλλο θεμα ειχαμε καταληξει οτι τα πιστοποιει στο υπογειο του σπιτιου του Εαν θες να δεις τι εννοω εδω ειναι το θεμα http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=1795.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:09:03 μμ » |
|
τη γνώμη σας φίλοι μου ειδήμονες , ελπίζω να μου έχετε καλά νέα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:13:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:17:20 μμ » |
|
τη γνώμη σας φίλοι μου ειδήμονες , ελπίζω να μου έχετε καλά νέα!
Τι θελεις να μαθεις σε ενα ηδη σλαμπαρισμενο νομισμα φιλε μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #80 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:18:20 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #81 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:22:42 μμ » |
|
Φιλε avvocato xf ειναι αυτη;;;; Τι ακριβως θες να μαθεις ;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #82 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:23:24 μμ » |
|
η τιμή φίλε Αntonio, πιστεύω πως για την κατάσταση που βρίσκονται είναι καλή. αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. την δική σας ήθελα. 372ε η πρώτη, 366ε η δευτερη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #83 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:27:55 μμ » |
|
η τιμή φίλε Αntonio, πιστεύω πως για την κατάσταση που βρίσκονται είναι καλή. αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. την δική σας ήθελα. 372ε η πρώτη, 366ε η δευτερη.
Η δικη μας συμφωνει με την δικη σου . Μια χαρα αγορα εκανες Καλοριζικες και με το καλο να σου ερθουν απο το Αμερικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #84 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:29:50 μμ » |
|
new edition που λένε. Τι θεϊκή σκέψη ήταν αυτή με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά Σωτήρη ο Λαζόπουλος είχε συνταγή ; Θα με βάλεις τώρα να ψάχνω μπακαλιάρο. Καλορίζικες φίλε οι λίρες. Αντώνη άσε και κανέναν άλλο να πάρει τίποτα όλα εσυ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
avvocato
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #85 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:31:43 μμ » |
|
φίλοι μου, όταν κάποιος ολιγομαθής περί των λιρών προβαίνει σε μία αγορά , αυτό που ζητά από τους ειδήμονες ή τουλάχιστον τους γνώστες του αντικειμένου είναι η σχέση ποιότητας -τιμής και η γνησίοτητα ή μη του αντικειμένου. ο φορέας πιστοποίησης εδώ , όπως είπε ο φίλος ΑΝΤΟΝΙΟ είναι συγκεκριμένος κ' αξιόπιστος. Εγώ ο ολιγομαθής δεν τον ήξερα μα οκ έμαθα. η τιμή θαρρώ πως είναι καλή. μα θαρρώ..δεν ξέρω..γι αυτό ρωτώ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #86 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:38:27 μμ » |
|
φίλοι μου, όταν κάποιος ολιγομαθής περί των λιρών προβαίνει σε μία αγορά , αυτό που ζητά από τους ειδήμονες ή τουλάχιστον τους γνώστες του αντικειμένου είναι η σχέση ποιότητας -τιμής και η γνησίοτητα ή μη του αντικειμένου. ο φορέας πιστοποίησης εδώ , όπως είπε ο φίλος ΑΝΤΟΝΙΟ είναι συγκεκριμένος κ' αξιόπιστος. Εγώ ο ολιγομαθής δεν τον ήξερα μα οκ έμαθα. η τιμή θαρρώ πως είναι καλή. μα θαρρώ..δεν ξέρω..γι αυτό ρωτώ..
Η καλυτερη σειρα παντως ειναι: πρωτα να ρωτας και μετα να αγοραζεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #87 στις: Οκτώβριος 23, 2012, 10:45:35 μμ » |
|
Λοιπον την πρωτη την πηρες αρκετα καλα σε τιμη , την δευτερη την βρισκω καπως τσιμπημενη . Οποτε σημειωσατε Χ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #88 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 09:54:44 πμ » |
|
Προσωπικη μου αποψη παντως οτι δεν αξιζει η αγορα ποιστοποιημενων λιρων οι οποιες : α. Δεν ειναι κομματια πριν το 38. β. shield ή και νεοτερες σπανιας ημερομηνιας. γ. shield σε ms κατασταση.
Απλα και μονο θα πληρωσουμε ενα πενηνταρι παραπανω για την σιγουρια της γνησιοτητας . Για μενα δεν αξιζει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #89 στις: Οκτώβριος 24, 2012, 10:08:15 πμ » |
|
Προσωπικη μου αποψη παντως οτι δεν αξιζει η αγορα ποιστοποιημενων λιρων οι οποιες : α. Δεν ειναι κομματια πριν το 38. β. shield ή και νεοτερες σπανιας ημερομηνιας. γ. shield σε ms κατασταση.
Απλα και μονο θα πληρωσουμε ενα πενηνταρι παραπανω για την σιγουρια της γνησιοτητας . Για μενα δεν αξιζει.
Τι να κανουμε βρε Σωτηρη αφου πουλαει το ΚΟΥΤΙ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|