dimitris1980
|
|
« Απάντηση #45 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 07:55:21 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #46 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 09:38:40 μμ » |
|
εμενα οι αμπελωνες ειναι νεοι,200 λιτρα με το ζορι αλλα 16.5 γραδα, ;)το χρωμα ειναι ροζε φετος γιατι τα μαυρα σταφυλια γινανε πολυ πρωιμα και τα χτυπησαν οι σφηγκες τωρα με τις ρακες δεν κανω πειραματα στις καζανιες,αλλα μετα φτιαχνω πολυ ωραια λικερακια με διαφορα φρουτα,(φετος φτιαχνω φραγκοσυκο και λικερ σταφυλι) ξερεις κανεις τι ισχυει στην νομοθεσια για τα καζανια?..χρειαζεται αδεια τελικα η οχι?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #47 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 09:43:29 μμ » |
|
poses ρίζες έχεις? κανονικά μονο όσοι exoun άδεια βγάζουν αλλα επειδή άδειeς έχουν να εκδοθούν πριν το δεύτερο PP οποιος έχει όρεξη βγάζει για πάρτη του
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #48 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:00:31 μμ » |
|
Αμα τα έχεις προς διάθεση σίγουρα θέλεις άδεια. Τώρα για να πιούμε το κρασάκι μας να χρειαζόμαστε και άδεια, λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται, αλλά όλα ταχουμε δει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #49 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:01:39 μμ » |
|
για τσίπουρο θέλει άδεια για το καζάνι.....για εμπορια βασικά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #51 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:09:25 μμ » |
|
κοντραμπατζής δημήτρη από περιέργεια ποσο πήγαιναν αν θυμάσαι...το 97 είχαμε ρωτήσει κάποιον ήθελε 10 μύρια 30k euro
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #52 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:14:58 μμ » |
|
poses ρίζες έχεις? κανονικά μονο όσοι exoun άδεια βγάζουν αλλα επειδή άδειeς έχουν να εκδοθούν πριν το δεύτερο PP οποιος έχει όρεξη βγάζει για πάρτη του καμια 50αρια του παππου μου και περιπου 200 ''του χεριου μου'' ειναι και αλλες στο ολο κτημα αλλα ανηκουν στα αδελφια μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #53 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:17:57 μμ » |
|
Τα καζανια θελουν αδεια.Δεν υπαρχει επαγγελματικό και μη.Φετος ειχαν βγαλει 2 αδειες για πούλημα στην χ.ε αλλα δεν προλαβα οποτε στην παρανομια παλι . για παρτυ μου μιλαω οχι εμπορειο,αν εβρισκα καζανι,θα το ρισκαριζα,εδω που ειμαι ουτε δορυφορος δεν με βρισκει...ζω σε φαρμα εκτος οικισμου...παλια ειχα ρωτησει για αλβανικα καζανια,λενε οτι ειναι μαστορες σ'αυτα,αλλα αν δεν ξερει ο αλλος μπορει να σε ''στειλει''
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #54 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:22:38 μμ » |
|
Τα καζανια θελουν αδεια.Δεν υπαρχει επαγγελματικό και μη.Φετος ειχαν βγαλει 2 αδειες για πούλημα στην χ.ε αλλα δεν προλαβα οποτε στην παρανομια παλι . για παρτυ μου μιλαω οχι εμπορειο,αν εβρισκα καζανι,θα το ρισκαριζα,εδω που ειμαι ουτε δορυφορος δεν με βρισκει...ζω σε φαρμα εκτος οικισμου...παλια ειχα ρωτησει για αλβανικα καζανια,λενε οτι ειναι μαστορες σ'αυτα,αλλα αν δεν ξερει ο αλλος μπορει να σε ''στειλει'' Αν θες την γνωμη μου αν παρεις ποτε να παρεις ενα ανοξειδωτο που δεν παθαινει ποτε τιποτα και ειναι πιο υγιεινο.Εδω στην αθηνα ειναι κανα 2 καλα μαστορια που φτιαχνουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #55 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:25:07 μμ » |
|
γίνεται με χύτρα και χαλκοσωλήνα μαλακή.....κάπου έχει στο internet θέμα.για τα κλήματα έχεις pm
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #56 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:26:53 μμ » |
|
κοντραμπατζής δημήτρη από περιέργεια ποσο πήγαιναν αν θυμάσαι...το 97 είχαμε ρωτήσει κάποιον ήθελε 10 μύρια 30k euro Αυτα που ειδες πρεπει να ηταν μετο καζανι παρεα.Αν παρεις αδεια μπορεις να βγαζεις και αλλν και να σε πληρωνουν αυτο κανει η αδεια.Δεν ηταν τοσο ακριβες γιατι ηταν σκετη η αδεια και εγω την ηθελα για την παρτ μου μιας και υπαρχουν αρκετοι ρουφιανοι .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #57 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:32:55 μμ » |
|
γίνεται με χύτρα και χαλκοσωλήνα μαλακή.....κάπου έχει στο internet θέμα.για τα κλήματα έχεις pm
ναι ενταξει αλλα να βαλω στην χυτρα 10 σακουλες στροφυλια...φεξε μου και γλυστρισα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
HONEST
|
|
« Απάντηση #58 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:34:12 μμ » |
|
Αν θες την γνωμη μου αν παρεις ποτε να παρεις ενα ανοξειδωτο που δεν παθαινει ποτε τιποτα και ειναι πιο υγιεινο.Εδω στην αθηνα ειναι κανα 2 καλα μαστορια που φτιαχνουν τιμη εχουμε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
THINK BEFORE TYPE
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #59 στις: Σεπτέμβριος 30, 2013, 10:38:09 μμ » |
|
άδεια σκέτη ήταν ψηλέ αλλα γενικά είναι λίγο μπερδεμένη η συγκεκριμένη ιστορία. κάτσε ρε άπιστε honest να στο βρω....τα agatha κοπoiς κτώνται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|