Καλημερα στα Παιδια.
Φιλε Μακη διαβασα προσεχτικα το ποστ το αλλο.
Καταρχην δεν αναφερεις πουθενα τον συνδεσμο οπου να δειχνεις που δινωταν το νομισμα.
Εγω πχ που δεν εχω γνωσεις ψαξιματος δεν ξερω απομη που ηταν!!
Δευτερον :
Εχουμε παρα πολλα ατομα-ματια που οπως και εσυ ψανχουν ψαχνουν ατελιωτες ωρες να βρουν την ευκαιρια.
Ενταξει , εσυ δεν ειχες γνωσεις και το σηκωσες και μεσα εδω . Ισως τοτε να αρχισαν να ψαχνουν ακομη περισσοτεροι.
Εγω πχ τοτε δεν ειπα πολλα, ειπα απλα: Τσεπωσε τον οπου τον βρηκες!!
Σε αυτο θα επρεπε να σταθεις απλα. . .
Εφοσον ειναι ανοιχτοι δημοπρασια και την ειχαν δει πολλοι και επεσαν τα ευρω εκατονταδες δεν μπορουμε να λεμε τιποτα πλεον παρα καλοριζικο σε αυτον που εχωσε τα περισσοτερα.
ΝΑ ξερεις κατι : Η γνωση μας προφυλασει απο πολλες κακοτοπιες, οταν δεν την εχουμε και βγαζουμε κατι δημοσια πολλα μπορουν να συμβουν!!
Οπως επεισεις πολλα μπορουν να συμβουν εαν σταθουμε και λαβουμε στα σοβαρα τις εκτιμησεις αλλων που στην ουσια δεν ειναι καλα και με σοβαροτητα στημενες και απλα λενε λενα για να εχουν να λενε διχως ουσιαστικα να γνωριζουν το αντικειμενο!!Αυτο συμβαινει σε μεσα ιντερνικης εκμαθησεις οπως αυτο εδω!!
Και εγω προσφατα ανακαλυψα οτι εκανα μια πατατα που στηριχτικα στα γραφωμενα καποιου αλλου!!
Τι να κατσω τωρα να βγω δημοσια και να λεω τι;;
Απλα τα κουκουλωνεις και αλλη φορα στηριζεσε μονο στα δικα σου σχεδια και σκεψεις και μετρησεις!!
Δεν υπαρχει τιποτα κακο πουθενα στα οσα διαβασα φιλε Μακη.
Οταν χανουμε καπου απλα υποχωρουμε με το κουτελο ψηλα, δωσαμε οσα δωσαμε , αλλος εδωσε περισσοτερα.
Και εις αλλα με υγειαν!! Ο κοσμος ειναι γεματος εκπληξεις!! Εχουμε ολοι πολυ δρομο μπροστα μας και ενα απιαστο ονειρο!! Ολολκηρωση συλλογης ποτε δεν θα υπαρξει απο κανεναν μας!! Η αγαπη και το καλο ονομα με οσους περισσοτερους μπορουμε θα μας μεινει