Όταν τα έδειξα...Βασικά φίλε μου να σε κάνω να καταλάβεις έχω στη κατοχή μου πάνω από 2000 χιλιάδες κομμάτια.διαφορων ειδών.ενας υποτίθεται συλλέκτης Αγγλος μου είπε να τα πάρει όλα σκούπα 11.000 ευρω κ αρνούμαι να πιστέψω πως είναι δυνατόν κάποιος να δώσει τόσα λεφτά.
Φιλε δεν γνωριζω τι και τι κομματια εχει η συλλογη σου. Πρωτον και καλυτερο αυτο.
Ενα το κρατουμενο λοιπον .
Δευτερον:
Εαν εισαι σε μεγαλο κεντρο οπως η Αθηνα ή η Θεσσαλονικη πχ μπορεις να ερθεις σε επαφη με καλους γνωστες των χαρτονομισματων και να σου πουν με το χερι στην καρδια ποσο αξιζει η συλλογη σου.
Πχ ο Βαγγελης οπου μιλησε ηδη στα ποστ σου.
Τριτον:
Εχε υποψιν σου οτι σε μια ποσοτικη καλη συλλογη πχ 2,000 τεμαχιων διαφορετικων (τα οποια ομως προσωπικα δεν γνωριζω τι και τι εχουν μεσα αρα κανωμε κουβεντα θεωρητικη)
οταν πχ εχουν μια αξια ΑΛΦΑ πχ 15,000 ευρω (πχ ειπα οχι πως τα κανουν διοτι δεν την εχουμε δει) και βρεθει ενας να σου τα παρει μια μιας (πχ ο Αγγλος) φυσικο ειναι να μπορει να δοθει και στα 2/3 της τιμης (πχ τα 10,000 ή τα 11,000 ) διοτι ξεφορτωνεσε τα παντα εν μεσω μιας ριπης!!
Ειναι μεγαλη αβαντα αυτη παρα να προσπαθησεις να τα διωξεις ενα , ενα , πεντε πεντε , δεκα δεκα και μια στιγμη να εξαφανιστουν τα
καλα και να σου μεινουν πισω τα κοινα να εχεις παρει τα μισα απο οσα υπολογιζες και να προσπαθεις μετα εξι μηνες , ενα χρονο και να τα βλεπεις εκει απουλητα!!
Ελπιζω να καταλαβες το νοημα των οσων ειπα.