Καλησπέρα,
θα ήθελα να κάνω μία πρόταση σε ό,τι αφορά το τεχνικό κομμάτι της λειτουργείας του φόρουμ. Σκεφτόμουν ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο το φορουμ να χρησιμοποιούσε τη μηχανή αναζήτησης της Google αντί για αυτή που παρέχει το φόρουμ από "μαμά".
Σκοπός αυτής της προσθήκης/αλλαγήες είναι να γίνει πιο αποτελεσματική η αναζήτηση.
Για παράδειγμα προσπαθούσα να βρω αν υπήρχαν εγγραφές/συζητήσεις για το επετειακό νόμισμα των 2€ για το Αρκάδι. Έκανα τις παρακάτω αναζητήσεις:
* αρκάδι
* αρκαδι
* Αρκάδι
* Αρκάδι
* αρκαδίου
* αρκαδ
Τα αποτελέσματα που με επέστρεψε ήταν σχεδόν όλες τις φορές διαφορετικά μεταξύ του κάτι που για μένα δεν στέκει. Ενοιολογικά (πλην του τελευταίου όρου) όλα τα άλλα είναι το ίδιο.. Το πρόβλημα είναι ότι το φόρουμ "διαβάζει" διαφορετικά κεφαλαία και μικρά, με τόνους ή χωρίς κλπ.
Βάζοντας τη μηχανή αναζήτησης από την Google τα αποτελέσματα θα ήταν και πιο ακριβή και η αναζήτηση
πιο γρήγορη. Αυτή τη στιγμή η λύση που έχω βρει είναι να πληκτρολογώ στο Google: "site:steki-syllekton.gr αρκάδι" και αυτόματα μου περιορίζει την αναζήτηση μου στο Στεκι.
Πιστεύω θα ήταν καλό να γίνει μια τετοια αλλάγη, αλλά δε γνωρίζω πόσο εφικτό είναι.
Τι πιστεύτε εσείς?