Παιδια σας λειπει περιπου ενα..μηδενικο! ..εκει κοντευει να το φτασει ο Γεωργιανος..
Ο τυπος το παιζει πολυ εξυπνα ,εχει ανοιχτα ολα τα μετωπα και τις προσφορες που του εχουν γινει ,και απο το
1000άρικο που ηταν η πρωτη προσφορα ( αφηνω εκτος τα 500 που ηταν το φανερο bidαρισμα στην Δημοπρασια
,εχει ξεπερασει τωρα τα 8-10 χιλιαρικα ( απότι μου ειπε τουλαχιστον )...διότι δεν "εκλεισε" με κανεναν μεχρι στιγμης, κατεβασε και τη δημοπρασια του ...κύριος! ,κι αυτο ειχε σαν συνεπεια να ανεβαζει συνεχως το κασέ του..ενημερωνοντας για τις αντιπροσφορες ολους τους ενδιαφερομενους,οι οποιοι εδιναν μετα ολο και καλυτερη προσφορα κτλ..
Ψαχτηκε εντωμεταξυ με graders της Ngc ,εστειλε φωτος με mail και του το φτασανε ως και ms63 οι NGCήδες ! το οποιο παιζει μετα οσο ψηλα θελει κανεις ... πχ. το 20χιλιαρο δεν ειναι απαγορευτικο ποσό για τετοιο βαθμο..
Παρεμπιπτοντως ,το νομισμα ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο που φαινεται στις flat φωτος της δημοπρασιας! Μου το εστειλε σε φως ημερας και ειναι κορυφαιο κομματι...Εχει ομως μια βαθια γρατζουνια στο λαιμο του Πριγκηπα ,που μεχρι και Details Scratches μπορει να παρει απο εναν τυπικούρα και αυστηρο grader...και θα κλαιει τα λεφτα του οποιος το πληρωσει για ms!
Εχω να θιξω δυο σημεια για την συγκεκριμενη περιπτωση...
Καταρχην ΔΕΝ ειναι νομισμα που θα το αγορασεις χωρις προσφορα και επικοινωνια με τον πωλητη όσο κι αν δεν "καθεται καλα" αυτο σε καποιους...Γιατι? γιατι τα λεφτα ειναι παρα πολλα ,η σπανιοτητα του κομματιου απιστευτη ακομα και για πολυ προχωρημενο συλλεκτη και το ρισκο τ ε ρ α σ τ ι ο !!! :
Διότι μιλαμε για εναν πρωτοεμφανιζομενο ebayer ,γραφτηκε πριν λιγες μερες, με ενα κραυγαλεο μηδενικο στο feedback του ,χωρις αλλα κομματια και συναλλαγες ουτε καν για το ξεκαρφωμα !! Οχι μονο θα επικοινωνησει μαζι του ενας λογικος ενδιαφερομενος για το κομματι ,αλλά θα μιλησει και μαζι του στο τηλ ,και θα του ζητησει ακομα και φωτο με το κομματι και την φατσα του ,και αλλα στοιχεια ταυτοποιησης...Δεν ειναι παιδια ενα κομματι του 100αρικου στο ebay απο εναν γνωστο χρηστη με 5000 θετικα feedback..
Το δευτερο σημειο που εχω να θιξω ,ειναι οτι δεν θα απεκλεια καθολου το σεναριο μιας πολυ καλοστημενης κομπινας...Επισης θα εφιστουσα την προσοχη σε οποιον τολμηρο επαιρνε την αποφαση να παει να το δει απο κοντα μονος του..στην Γεωργία!..Γιατι κατι τετοια μου ελεγε ο τυπος ,πως του εχουν πει οτι θα πανε απο κει να το δουν...χαρα στο θαρρος τους ,τι να πω..
Πιτσιρικας εντωμεταξυ 21 ετων ,και του το εστειλε η θεια του λεει απο Ελλαδα ,ετσι δωρακι ..ολως τυχαιως ,αντι να του εστελνε κανα 30αρι με του βασιλεις , ετυχε και του στειλε το 20χιλιαρο το ms63
..ξερω γω ρε παιδια, ΟΚ να το χρυσοπληρωσει κανείς ,αλλά ....θα το παρει ποτε στα χερια του αραγες?!?!
ειμαι καλοπροαιρετος παντα ,αλλά εδω ειναι πολλα τα καμπανακια που μου χτυπανε...