Λοιπόν κύριοι,
Καταρχάς θα παρακαλούσα τα μέλη που δεν πλήρωσαν, να περιμένουν και να κάνουν τις
καταθέσεις από Δευτέρα.
Η κατάσταση αυτή την στιγμή έχει ως εξής: Τα νομίσματα έχουν παραγγελθεί και, εν μέρει,
έχουν πληρωθεί. Και λέω ''εν μέρει'' για τον λόγο που εξηγώ παρακάτω.
Έχουμε
μια μικρή αναπροσαρμογή στην τιμή ως εξής :
1) Το ασήμι χθες έκανε ένα μίνι-ράλι με αποτέλεσμα τα νομίσματα να ανέβουν κατά 0,70-,080Ε
το καθένα. Είχα αφήσει ένα περιθώριο 0,20Ε για παν ενδεχόμενο αλλά δεν ήταν αρκετό.
Προκύπτει λοιπόν +0,50Ε επιπλέον για κάθε νόμισμα. Μπορεί να μην ''φαίνεται'' πολύ αλλά στα 40+ νομίσματα το σύνολο είναι σημαντικό.
2) Έχουμε πρόβλημα με τις καψούλες. Το σύνολο που μαζεύτηκε είναι πάνω από 70 κομμάτια.
Δυστυχώς είναι από παντού εξαντλημένες ή πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές. Ήδη έχω
στείλει μνμ. σε διάφορους εμπόρους. Ένας από τους πιο ''γνωστούς'' μου απάντησε ως εξής :
''Hello Tolis!
We could order the capsules for you, if you would like to. We expect a delivery today, but those are
less than 70 pieces actually. So if you would like to order the capsules, I can send you an invoice and
we will re-order them for you. Would that be an option? Please keep in mind, that we had to amend
the price for the capsules and that they now come at 4.00€ p. p.''
Με άλλα λόγια αναπροσαρμόζει την τιμή σε 4Ε/καψουλα !!!
Ήδη μιλάω με ένα Βρετανό για να εξασφαλίσουμε τα κομμάτια που θέλουμε (θα γίνει ξεχωριστή
παραγγελία μόνο καψουλες) αλλά η τιμή θα
είναι στο 1,50-1,60Ε ανά κάψουλα. Αν κάποια μέλη θέλουν να μειώσουν την παραγγελία σε καψουλες, να μου πουν άμεσα. 3) Σας άφησα το καλύτερο για το τέλος ...
Ήδη έχω κάνει έμβασμα μέσω Eurobank 1000E για να εξοφλήσω την παραγγελία.
Μπήκα στην Πειραιώς να στείλω τα υπόλοιπα
και από 16/3 (δηλ. εδώ και λίγες ώρες ουσιαστικά),
το όριο εμβασμάτων έχει εξαντληθεί ... Καλό εεεε
?
Θα πάω αύριο πρωί στην Alpha να στείλω από εκεί. Αν δεν τα καταφέρω, θα παρακαλέσω κάποιο
μέλος που έχει Eurobank να κάνει το έμβασμα στο εξωτερικό (θα του δώσω τα στοιχεία) και θα του
καταθέσω το ανάλογο ποσό.
Και άλλο κακό να μη μας βρει ...
ΥΓ. Περιττό να πω ότι έχουν γίνει τα νεύρα μου κρόσσια ...