Οσο για αυτο που είπες φιλε noobcollector
Οταν ανοιξα το σαιτ σε μια τέτοια εταιρία είμαστε.
Οι παλιοι θα θυμούνται.
Και οταν προέκυψε ενα ζήτημα ασφάλειας με το σαιτ και απο κάποια τρύπα διαχυθηκαν χιλιάδες μηνύματα μεσα στον σερβερ τους απλά μας εκλεισαν τα μηνύματα να μην υπαρχουν και μου απαίτησαν σε ευλογο χρονο να φτιαχτεί το πρόβλημα διοτι αλλιώς μου κατεβαζουν ρολα.
Τα λεω χωριατικα χωριατικα διοτι δεν γνωριζω απο την ομορφη γλώσσα των υπολογιστων- τενχικων.
Αναγνωριζω φυσικά οτι έγινε ζημιά στον χώρο τους διοτι μου το επιβεβαιωσαν πέντε διαφορετικοί ανθρωποι οπου στραφηκα τοτε για βοήθεια.
Ενας απο αυτούς τους πέντε θέλησε τοτε να συνεφερει το σαιτ και να το στρωση.
Αυτός ο ενας λοιπον τωρα κανει κουμαντο για το που θα βρισκωμαστε και τι θα πρέπει να κάνουμε συνέχεια για την λειτουργία του σαιτ.
Αυτός ο ενας μου εκρουσε τον κωδωνα κινδύνου οτι με τον ρυθμο που παμε σε κάποιο διάστημα θα πρέπει να αλλαξουμε και πλατφόρμα διοτι αυτοι δεν θα μας αντέχει.
Το να καθαρισουμε την βαση ειναι μια προσωρινή ανακούφιση και ίσως μετάθεση το πρόβλημα για ακομη ποιο πισω.
Επισεις.
Εχω μια τάση τους ανθρώπους οπου με βοηθησαν να μην τούς προδιδω για 100 πχ ευρω εκτός εαν με προδωσουν αυτοί.
Αρα δεν φευγω απο αυτον που στάθηκε δίπλα μου σε μια δύσκολη στιγμη και με εσωσε.
Θα με μαθεις εν καιρο οτι ειμαι απο αλλη παστα εαν παρατηρεις το πως σας βλεπω όλους φιλε και το πως συμπεριφερομε στις οποίες συναλλαγές μου με όλους σας.