Μπα απο vpn Μπαινω .. Δεν παίζει να με βρείτε
Αυτό το νομίζεις εσύ. Και στο VPN από που συνδέθηκες? Από το ωραίο σου σπιτάκι. Πιστεύεις ότι μπορείς να κρυφτείς? Ή πιστεύεις ότι οι δωρεάν vpn υπηρεσίες υπάρχουν για να γεμίζουν μόνο κίνηση...
Εννοώ vpn επί πληρωμή, ουσιαστικά μπαίνω μεσω server οπου μπορώ να επιλεξω διαφορετικες ip απο καμια 100 χώρες + και δυνατότητα ελληνικής και φυσικά με διαφορετικό d.n.s οχι του παρόχου μου φυσικά..
Ομως μην νομίζετε οτι εχω χρυσά ουτε ενα δεν εχω ακόμη χαχαχα ούτε φοβάμαι για κάτι.. απλά οταν διαβάζω αρθρα οπως αυτό
http://www.euro2day.gr/news/world/article/1505339/gioynker-zhta-metra-kata-ton-pseydon-eidhseon-sto.html και προπαγανδαστικα βιντεο απο επιθεσεις σε μετρό κτλ πιστευω ΝΑΙ ηρθε η ώρα για αρση τον προσωπικών δεδομενων μας κυριοι.. Για να καταλαβετε που εχουν φτάσει παραθετω ..
Επίσης, θα υπάρξει διασύνδεση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών με όλα τα πληροφοριακά συστήματα του Δημοσίου και γενικότερα στο Διαδίκτυο και επέκταση του υφιστάμενου ηλεκτρονικού συστήματος αυτόματου ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου των κινήσεων και σε δανειακές συναλλαγές και σε χρηματιστηριακά προϊόντα. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί βάση δεδομένων για την παρακολούθηση των ισολογισμών μητρικών και θυγατρικών επιχειρήσεων, καθώς και μητρώο επαγγελματικών σκαφών και σκαφών αναψυχής, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν ακόμη και οι φορολογούμενοι οι οποίοι χωρίς να έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας, δραστηριοποιούνται κυρίως μέσω του Διαδικτύου (Facebook, Instagram).
Αρα το ηθικων δίδαγμα οσο λιγότερο φαίνεσε τόσο καλύτερα!
Θα πανε αυτοι που δεν δηλωναν αυτα που επρεπε να δηλωνουν και δεν πληρωναν τους αναλογους φορους οι υπολοιποι δεν βλεπω γιατι θα πρεπει να ανησυχουμε
Απόλυτο δίκιο μεν αλλά..
Η ελληνική φορολογία ποτέ δεν σου επέτρεπε να έχεις περιουσία πάνω"
απο 100 000 ευρώ να υποθεσουμε μια λογική περιουσία με το σταυρό στο χέρι που λένε?" + οτι ζούσαμε μεσα στην ασυδοσία και την
ΑΠΛΗΣΤΙΑ και ολοι μα ολοι επένδυαν που αλλού? σε Γή , γκαρσονιέρες κτλ.
Υποθετικά μιλώντας με την υπάρχων φορολογία α'σπουμε αν βγάλω 30.000 θα πληρώσω 29% εφορία δηλαδή 2900 + 2900 100% προκαταβολή (ενταξει δεν ειναι ολότελα σωστό αυτό οκ.. ) παμε 58 αν σου πάρει και το 20 % για τις εισφορές του τέβε.. και σουξου μουξου μανταλακια αδερφέ μου σου μενουν διαπιστωμένα 10 με 15 % απο τα 30 000 σωστά? υπολόγισε τώρα και τα 8.000 τεκμηριο διαβιωσης σε αναγκαζει το ίδιο το κράτος να κλέψεις ή να διχνεις ζημίες άρα επιλεγεις η να δουλευεις τζαμπα με ανχος η να κλεψεις για να επιβιώσεις (οχι για να εχεις καποια χρηματα να επενδυσεις σε χρυσά !! ) Αυτή ειναι η αληθεια πιστευω ε κάτι τέτοιο γινόταν και στο παρελθόν άλλα εκεί η κατάσταση είχε εξελιχθεί σε φρενίτιδα... Άλλα παιδιά μαλλον όλα ήταν δανεικά, τελικά ακόμη και τα ίδια τα λεφτά που είχαμε στη τσέπη μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! και σηκωνει πολυ συζήτηση..