Φιλε boomer η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τιποτε δεν μπορει πια να σου εξασφαλισει τα προσωπικα σου δεδομενα. Ακομα κ οι αγορες με bitcoin. Κατα τα αλλα συμφωνω με τον φιλο Κωστα
Χρονια σου πολλα κ καλη διαμονη ναχεις στο στεκι
απο όσο ξερω οι συναλλαγές ειναι ανώνυμες δεν φαινεται ποιος είσαι , επίσης το bitcoin σαν μεσω πληρωμης ειναι νομιμο και το αποδεχονται πολλες εταιρίες και bullions site απο οσο εχω δεί.
Απο την στιγμη που θα βάλεις διεύθυνση για την παραλαβη, υπάρχει ένας τρόπος να σε εντοπίσουν. (αλλά δεν πιστεύω οτι κανεις θα τα συνδεσει όλα αυτα). Εκτός βεβαια αν το έχεις λύσει και αυτο
Με τα bitcoins θα δυσκολευθείς αν γίνει κάτι λάθος. (δεν έρθει, έρθει κτυπημένη, κοκ).
Καλύτερα βρες μια ισοτιμία που είσαι χαρούμενος και μετά πέρασε τα σε κάρτα
πως θα με εντοπίσουν δηλαδή και για ποιο λόγο νομιμα δεν είναι τα bullions shop ?
Πρεπει να κανεις ενα ηλεκτρονικό πορτοφολι απο όσο ξέρω για να διαχειριζεσε bitcoins και αντι για ονομα και στοιχεία εχεις εναν κωδικό. Το να τα περάσω στην κάρτα είναι το μόνο εύκολο άλλα σε λίγο καιρό θα φανουν και στο περιουσιολόγιο και μια χαρά θα σε φορολογήσουν.. Δεν το βρίσκω καλή ιδέα κύριοι δεν τους εμπιστεύομαι
Οι αξιόπιστοι έμποροι , που αρκετοί έχουν αγοράσει απο το στέκι , ίσως να μην σου δεχτούν καν μια ανώνυμη bitcoin κάρτα .
πλεον και στην Ελλάδα υπαρχουν ΑΤΜ που κανουν συναλλαγές bitcoin/ευρω δεν ειναι καθόλου παρανομα τα ψηφιακα νομισματα , εγώ προσωπικά πιστευω οτι θα ενσωματωθουν και στην οικονομια των χωρών αργά η γρηγορα.
Προσωπικά προτίμησα να μεταφέρω τα κέρδη μου απο τα bitcoin σε λογαριασμούς και κάρτες του εξωτερικού που γίνονται δεκτές σε bullionάδικα , δίνοντας φυσικά τα στοιχεία μου .
ΑΦΜ δεν ζητάνε (μεχρι στιγμής).
αυτό γιατί το κανες για λογους capital control ή για άλλους λόγους?
Η παραγωγή του bitcoin βασίζεται στην υπολογιστική ισχύ (που πρέπει είναι συνεχώς αυξανόμενη) και κατ´ επέκταση στην αντίστοιχη κατανάλωση ενέργειας. Μία φούσκα κατά την άποψη μου, για να ¨βγάζουν¨ άλλοι χρήματα.
Δεν μιλάμε για παραγωγή (mining). Να δωσω ενα παράδειγμα ενα καλό σύστημα hardware χρειάζεται 3 χρόνια για να παράξει 1 και μόνο bitcoin .. Πλέον είναι ασύμφορο να παράξεις Bitcoin, εκτός και αν επενδύσεις αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Δεν ειναι κακό γιατί δεν κινδυνεύει το νομισμα απο πληθωρισμό κατα την γνώμη μου,εγώ μιλάω για αγορά bitcoin με πραγματικά χρηματα και αγορά χρυσού με bitcoin ώστε να μην είμαι χρεωμένος σε κάρτες και τράπεζες γιατί εχω ενα θέμα με το περιουσιολόγιο παιδιά δεν μου αρέσει σαν ιδέα ..
Αν αγοράσεις ποσότητα χρυσού με bitcoin (δεν μιλάω για 1-2 λιρες) το πρώτο πράγμα που θα δεις είναι την Ασφάλεια έξω από το σπίτι σου αύριο το πρωι! Άσε που δεν νομίζω ότι θα βρεις πωλητη...
Το bitcoin είναι ακόμη σε εμβρυακή μορφή στις νόμιμες συναλλαγές του φανερου internet! Αν τρέχεις Tor, θα κάνεις δουλειά σου σε διάφορες πηγές για παράνομο χρυσό (κάτι που δε συνιστώ ) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ασφαλείς θα εισαι! (Έχω την εντύπωση ότι ήδη τα ξέρεις αυτα)
Το bitcoin κατ'εμε είναι πολύ καλή φάση , να έτρεχε λίγο γρηγορότερα όμως ο αλγοριθμος, θα ήταν καλα...
Που ειναι το πρόβλημα το οτι ειναι σε εμβρυακή μορφή στις νόμιμες όπως λές συναλλαγές , εφόσον υπάρχουν ιστοσελίδες , καφετέριες , ΑΤΜ ακόμη και bullion site που δέχονται bitcoin? To οτι μπορεί και κρατάει κάποια ανωνυμία ακόμη είναι ΑΤΟΥ κατά την γνώμη μου.
Οσο αφορά την κρυπτογράφηση που λές ναι και τορ τρέχω και vpn χρησιμοποιώ και γνωρίζω ιστοσελίδες για αγορά χρυσού αλλα δεν εμπιστευομαι για παράνομο με την καμία να αγοράσω απο εκεί χρυσό θα πρέπει να είσαι τρελός κατά την γνώμη μου..
Όσο για τον αλγόριθμο έχω διαβάσει οτι κάνει κάποια λεπτά να γίνει η συναλλαγή άλλα αυτό λύνετε αν πληρώσεις ενα μικρό ποσό αν δεν θες να περιμένεις άλλα και πάλι και τι έγινε; Σιγά το πρόβλημα δεν μας κυνηγάει κανείς..
Η ασφάλεια πως θα έρθει εξω απο το σπίτι μου και για ποιο λόγο? θα χακάρει το Bitcoin? η θα με καρφώσει το bullion site το οποίο ουτε αυτό δεν θα γνωρίζει τα πραγματικά στοιχεία μου αλλα μονο το κωδικό μου που αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό μου πορτοφόλι.. ?
[/font][/font][/font][/font][/font][/font]