kostakis88
|
|
« Απάντηση #90 στις: Ιούλιος 27, 2017, 07:06:08 μμ » |
|
Ουτε για αυτα καποια αποψη??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #91 στις: Ιούλιος 27, 2017, 08:45:53 μμ » |
|
Καλορίζικα Κώστα, η σειρά του 64 αν και οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές φαίνονται unc και με το κλασικά σκοροφαγωμένο αυτάκι του Παύλου, τα του 1926 χαμηλά ms και η δραχμή του 1874μακάρι να είναι vf για να φαίνεται και η δική μου xf.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #92 στις: Ιούλιος 28, 2017, 12:52:58 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #93 στις: Ιούλιος 28, 2017, 10:46:13 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #94 στις: Αύγουστος 20, 2017, 08:07:46 μμ » |
|
και μια σημερινη αγορα..πως το βλεπετε το 20ρικακι?πιθανο βαθμο και αξια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #95 στις: Αύγουστος 20, 2017, 09:42:31 μμ » |
|
Φρύδι οκ, μαλλί οκ, ριμ οκ , μπίλιες οκ. να μην σου πω οτι μπορεί να έχει και λούστρο κάτω από την πατινα. Βέβαια θα την χάσεις την πατινα αν το περάσεις με MS70, δεν ξέρω επ αυτού δική σου η απόφαση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #96 στις: Αύγουστος 20, 2017, 09:48:22 μμ » |
|
A και βυθισμένη άγκυρα , και απο τιμη σούπερ !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #97 στις: Αύγουστος 20, 2017, 09:58:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #98 στις: Αύγουστος 20, 2017, 10:12:22 μμ » |
|
η πρωτη φωτο ειναι η αγκυρα του σημερινου νομισματος..οι αλλες δυο φωτο ειναι αυτη που πηρα πριν λιγο καιρο..πως σας φαινεται??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #99 στις: Αύγουστος 20, 2017, 10:47:52 μμ » |
|
Έχεις δίκιο, δεν είναι κομμένη άγκυρα. Αλλα πιστεύω οτι είναι σαφώς καλύτερο, από το προηγούμενο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #100 στις: Αύγουστος 20, 2017, 10:58:40 μμ » |
|
το τελευταιο πως το βλεπεις??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
exmim
|
|
« Απάντηση #101 στις: Αύγουστος 21, 2017, 06:42:11 πμ » |
|
Η άγκυρα είναι πιο καλο πατημένη, αλλα οσο μπορώ να δω το μαλλάκι του φαίνεται να είναι λίγο πατημένο πίσω και πάνω απο το αυτί, και τις μπίλιες δεν μπορώ να τις δω γιατί έχουν πολύ φως. Τώρα κοίτα το ριμ και πες μου πιο είναι καλύτερο? Στο κυριακάτικο ανεβαίνουν οι ραβδώσεις στο ριμ, πράμα που το παλιό σου δεν το έχει..... όσο βλέπω βέβαια στην φωτογραφία. Αν μου τα έβαζες δίπλα-δίπλα να διαλέξω, θα διάλεγα το κυριακάτικο. Κώστα τώρα πάρε βέβαια και μια δεύτερη γνώμη, εγω μπορεί να κάνω και λάθος, στις εκτιμήσεις δεν το εχω, ενθουσιάζομαι εύκολα και κάνω λάθη Μιμης...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #102 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 06:19:38 μμ » |
|
μιας και το θεμα ειναι ακομα στο 20λεπτο,κοιτωντας σημερα και τα δυο,παρατηρησα πως ενω αυτο που ειχα εχει 180 μοιρες περιστροφη (ανατροπη νομισματος) το 20λεπτακι εκεινης της κυριακης (με την πατινα) δεν εχει την ιδια ανατροπη..εχει μια μερικη περιστροφη περιπου 30 μοιρες απο οτι θα επρεπε..ειναι φυσιολογικη αυτη η αστοχια?ειναι μεσα στα αποδεκτα πλαισια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #103 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 06:26:55 μμ » |
|
και μεχρι να δουμε τι γινεται με το 20λεπτο,σας ανεβαζω και ενα σημερινο αποκτημα (με κολλησαν οι ασημακηδες!!) το οποιο ειναι ενα 30αρι 1964 κοπης κονγκσμπεργκ.παρολο που το ειχα,ο λογος που το πηρα ηταν για την ιδιαιτεροτητα που εχει...ειναι η ποικιλια με την ελλειψη λυριου στην δεξι λαιμο..ομορφη κατασταση γενικα..ομορφη προσθηκη..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Lary
|
|
« Απάντηση #104 στις: Σεπτέμβριος 03, 2017, 06:38:30 μμ » |
|
Πολύ ωραίο φίλε Κώστα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Collectables are items that our grandparents bought, our parents threw them away and we....rebought!
|
|
|
|