@karamanikos.
Τον γερασες τον ανθρωπου πριν την ωρα του!!! Τι 50 χρονια συλλεκτης??? απο τα 3 του συλλεγει???
@coll
Σωτηρη το ΣΠ67 πουληθηκε απο ton hess divo το 2005. Δε ξερω αν βοηθάει.Στο γιατι τα θεωρουν πλαστά οι παλιοί απαντηση δε θα λάβεις. Τουλαχιστον σοβαρή.
Επειδη οπως προείπα παρόντες δεν ήμασταν ας πορευτουμε με το μόνο οπλο που εχουμε ως ανθρωπινα οντα τη λογικη.. Είναι απίθανο να εκλέψαν απο ολοκληρο βρεταννικο μουσειο ενα κωλοεικοσαρικο 1933 και να το αντικατεστησαν με ενα ''πλαστο'' ανευ μισχου προκειμενου να δικαιολογησουν συλληβδην τα ανευ μισχου ως γνησια. Είναι σεναριο για ταίνια περισσοτερο παρα μοιαζει για πραγματικότητα. Εν τελει αν το εκαναν, εμενα με επεισαν.
Αν δε σαν κανουν ως ντοκουμενα τα μουσειακα κειμήλια και τα εγγραφα που τα συνοδεύουν , τοτε ρε παιδια ΤΙ και ΓΙΑΤΙ συλλεγετε?
Για μενα τοτε επειδη γουσταρω οτι εχετε ανεβασει απαντες εδω μεσα ειναι πλαστα.
Και γω δε δεχομαι οτι ειμαι παιδι των γονιων μου. Δε μπορει να μου το αποδειξει κανεις οτι ειμαι. ΚΑι οι εξετασεις δνα εχουν μια ελαχιστη αποκλιση 0,00000001 .... και αμα ειμαι εκει μεσα....πρεπει να ψαξω να βρω τυος γονεις μου αμεσα. Ας σοβαρευτουμε λίγο.
Βασιλη μου κι εγω γνωση ζητω !!
Σαφως και προφανως η υπαρξη ενος κομματιου σε ενα μουσειο ειναι ενα στοιχειο.
Δεν ειμαι σε θεση (και δεν θελω) να κρινω το ΠΩΣ το ΑΝ και το ΓΙΑΤΙ βρεθηκε εκει,απο ΠΟΙΑ μητρα και ΠΟΤΕ κοπηκε κλπ κλπ.....
Παντα μου αρεσει να διασταυρωνω στοιχεια χωρις να εχω τυφλη εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑ.
Η ερωτηση και απορια μου ειναι απλη και λογικη νομιζω .
Ποτε ενφανιστηκε το ΠΡΩΤΟ κομματι.
Γιατι καθολου δεν θα μου αρεσε να υπαρχει ενα δειγμα (ακομα και σε ενα μουσειο) και στην πιατσα να σκασει
150 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
Μπορει αυτο να περνα για καποια αφτια στο ντουκου , αλλα οχι στα δικα μου.........
Γιατι ΑΝ ειναι ετσι δεν πανα λετε οτι θετε!!!!! Γνησιο ή μη εγω ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΕΦΙ!
Νομιζω ειμαι σαφης
Υ.Σ ΟΚ δεν λεω τιμη μεταλου θα το αγοραζα. Απο κει και περα ας πιστευει ο καθενας οτι γουσταρει