Τα καταλαβαινω ολα αυτα φιλε herakliotis! Και οχι απλως τα καταλαβαινω αλλα τα λαμβανω και υπ οψιν μου πριν γραψω το οτιδηποτε. Επ ουδενι δεν υπαρχει κατηγορια, αλλα απλως το τραβαω λιγο και εγω επιτηδες.
Ναι, ειναι λιγο χοντρο ετσι οπως το γραφω, αλλα ειναι ακομα ποιο χοντρο το να βγαινει ενας και να ρωταει τη γνωμη μας για ενα νομισμα μονο και μονο για να κανει διαφημιση και υστερα να το βγαζει για πωληση. Ετσι το καταλαβαινω εγω. Μεταξυ μας, ουτε στη διεθνη αγορα θα βρεθει κανεις να τα δωσει.
Και ακομα πιο χοντρο ειναι να του γραφω εγω τα σωστα στοιχεια και αυτος να επιμενει στα λαθος ενδεχομενως με σκοπο να παραπλανησει.
Ας ανοιξει ενας τον Krause και ας δει περιγραφες απο διεθνεις οικους δημοπρασιων και θα δει αμεσως τα σωστα στοιχεια. Τα γραφω και παραπανω αλλωστε.
Με όλο το θάρρος και χωρίς απολύτως καμία διάθεση αρνητικού σχολιασμού αλλά μάλλον προς ιδία πληροφόρηση, ερωτώ: η "θέση" σου "...αλλά ειναι ακομα ποιο χοντρο το να βγαινει ενας και να ρωταει τη γνωμη μας για ενα νομισμα μονο και μονο για να κανει διαφημιση και υστερα να το βγαζει για πωληση." βασίζεται σε ανήθικη συμπεριφορά του πράττοντος? Διότι είναι κάτι που και εγώ ο ίδιος έπραξα (όχι για διαφήμιση/προώθηση) και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ΔΕΝ πρέπει να επαναλάβω. Ειλικρινά όμως αδυνατώ να κατανοήσω το μεμπτό σημείο της εν λόγω πράξης. Και πάλι συγγνώμη για τη παράθεση, είναι πάντα με ιδιαίτερα φιλική διάθεση προς όλους!
Φιλε MrCool, δεν ειπα εγω οτι μεμπτο το να ρωταει καποιος για την αξια ενος νομισματος και να το βγαζει υστερα για πωληση. Μην κανεις γενικευσεις και μη χρησιμοποιεις λογια που ποτε δεν ειπα. Ειπα οτι ειναι χοντρο, δηλαδη χοντροκομμενο, στη συγκεκριμενη περιπτωση. Και αυτο αναφερεται σε θεμα ευγενειας και ειλικρινειας. Γιατι ρωτας οχι για να μαθεις την αξια ενος νομισματος, αλλα για να κανεις διαφημιση για κατι, εχοντας ηδη εκ των προτερων υπ οψη σου να το πουλησεις, αλλα και την τιμη στην οποια θες να το πουλησεις.
Να σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω, αν και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις ηδη.
Ας πουμε οτι βγαινεις και ρωτας ποσο κανει ενα νομισμα πχ, μια λιρα Λονδινου 1917, γιατι θες να την πουλησεις. Και σου απαντα ενας οτι το νομισμα σου φιλε δεν ειναι Λονδινου, αλλα Σιδνευ και σου γραφει και το γιατι. Εσυ ομως πας και βαζεις την αγγελια σου και συνεχιζεις να γραφεις οτι ειναι Λονδινου.
Ελπιζω να καταλαβες 100% τωρα τι εννοω και σε τι ειδους πρακτικες αναφερομαι.