εγω δημητρη παραδεχομαι οτι δεν ξερω ακομα απο νομισματα τωρα αρχισα πολυ λιγα πραγματα ξερω απο αυτα που διαβασα δεν το παιζω οτι ξερω οποτε πηρες την απαντηση μου ο γιωργος εχει πολυ καλα νομισματα και παραπανω εμπειρια απο εμενα γιατι ειναι μεγαλητεροσ σε ηλικια και ασχολητε χρονια που εγω δεν παιζει καν να ειχα γενηθει τοτε οποτε δεν το συγκρινω μαζι μου απλα δεν μαρεσει η ειρωνεια οπως δεν μιλαω ετσι σε καποιον δεν θελω να μου μιλανε.
Αγαπητέ Ανδρέα, επεμβαίνω επειδή παρατηρώ ότι δεν κατανοείς τα αυτονόητα. Είναι 100% ξεκάθαρο σε τι αναφερόταν ο Βασίλης (coll) όταν απάντησε. Ακόμη και κάποιος με στοιχειώδεις γνώσεις θα το καταλάβαινε. Μάλιστα είναι προς τιμήν του που απάντησε στην ερώτηση του φίλου, προσπαθώντας να βοηθήσει, από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν απαντούσε.
Από εκεί και πέρα η αρχική αναφορά σου μου φάνηκε ειρωνική, αφού κατά βάθος, ήξερες σε τι αναφερόταν, έτσι δεν είναι;
Έχω την αίσθηση ότι πολλές φορές, όπως στο συγκεκριμένο θέμα, ξεκινάει μία ανούσια συζήτηση, μόνο και μόνο για να γίνεται κουβέντα και στο τέλος να παρεξηγιώμαστε. Αυτό είναι ένα γενικό σχόλιο, αφού τώρα τελευταία βλέπω ότι τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια.