Πραγματικα εχω μπερδευτει. Αυτοι οι "σαραφηδες" που μου φερνουν στο μυαλο μονο τους σεριφηδες ειναι ολα αυτα τα "we buy gold" μαγαζια που εχουν ξεπεταχτει σε καθε τετραγωνο? Και αυτοι αγοραζουν το ασημι με 300 ευρω το κιλο? Αν ναι ποσο το πουλανε δηλαδη? Υπερβολικο μου φαινεται.
Συνηθως εδω οι αγγελιες ειναι ολες πανω απο την τιμη μεταλλου, και οσο τις παρακολουθω τοσο τις βλεπω να "κλεινουν" επιτυχημενα, και μαλιστα σε αστεια μικρα χρονικα διαστηματα. Δηλαδη ας πουμε μπορει να δουμε και αγγελια 500 και 600 ευρω να κλεινει σε 2-5 μερες.
Γιατι λοιπον να προτιμησει καποιος αυτα τα καταστηματα και οχι το φορουμ που οπως φαινεται ο κοσμος εχει και τις τιμες πιο κοντα στην τιμη χρηματιστηριου και δεν κανουν και πολυ να πουληθουν?
ο πολυς κοσμος δεν ξερει οτι υπαρχουν φορα συλλεκτων που μπορει να πουλησει τα νομισματα του σε καπως ανθρωπινες τιμες, εξαλλου κοσμηματα και ασημικα κλπ, αναγκαστικα στους σαραφηδες θα τα παει.
Σε ενα φορουμ δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι μπορεις να πουλησεις αμεσα ασημενια νομισματα σε μεγαλη ποσοτητα, θα πρεπει να ριξεις πολυ την τιμη η να εχεις υπομονη.
Εξαλλου υπαρχει και μια διαδικασια, να γραφτεις, να σε εμπῖστευτουν κλπ κλπ, ενω στους σαραφηδες παει κατευθειαν στον παρακατω δρομο και φευγει με μετρητα.