Γιαννη καποτε ειχα πει στον Δημητρη (καπου εδω θα ειναι γραμμενο ή στο δικο του φορουμ) οτι παρατηρω πολυ πως χτυπαει και ποσο χτυπαει και μαθαινω!!
Θα σου το θεσω αλλιως το ζητημα , ο τριτος και ο τεταρτος ειναι Ελληνες και μαλιστα δικα μας παιδια (δεν λεω τα ονοματα τους διοτι μπορει να μην το επιθυμουν αλλα ολοι ξερουμε ποιοι ειναι)
ο δευτερος ειναι ο γνωστος σε ολους μας Ελληνοαμερικανος τρελαμενος με τους Καποδιστριες!!
Ο πρωτος παλι Ελληνας αλλα και αυτος τρελλαμενος με τους Καποδιστριες!!
(το τρελλαμενος παντα με την καλη εννοια)
Τα δυο λοιπον συνετά χτυπηματα ηταν αυτα των 600-635 ευρω αν θυμαμαι καλα , δεν εχω την δημοπρασια ανοιχτη.
Το δευτερο χτυπημα ειχε μια δόση παραπανω απλωχεριας απο το κανονικο διοτι σου λεει <ολοι θα το κοστολογησουν γυρω στα 600-650 ας δωσω εγω 730 για να ειμαι σιγουρος!!
Με το ιδιο σκεπτικο ο Ελληνας νικητης (ο οποιος δεν ξερουμε ποσα ειχε βαλει κινιθηκε αναλογα διοτι το ποθουσε και αυτος πολυ!!
Και σε ρωτω εγω : Αν αυτο το παθος , αυτη η τρελα να το αποκτησεις εκανε αυτους τους δυο μπιτερ να βαλουν ρεζερβα 1500- 2000 και εκλεινε καπου εκει ψηλα το νομισμα ( το εχουμε δει στο παρελθον να γινετε αυτο το φαινομενο) αν λοιπον το νομισμα εκλεινε εκει ψηλα τι σημαινει??
Οτι οι μπιτερ νουμερο τρια και νουμερο τεσσερα δεν ηξεραν τι τους γινετε?? Δεν ηξεραν απο Καποδιστριες??
Απλα φιλε Γιαννη κοιταμε ολους τους μπιτερ , ξερουμε τον καθενα πως δουλευει και απο εκει βγαζουμε τα συμπερασματα μας για την αντικειμενικη τιμη!! Εγω ετσι το βλεπω.
Οσο για την ΑΛΛΗ δεκαρα για μενα δεν αξιζει ουτε τα μισα!! Το 300 το λεω με πολυ απλωχερια!!
Προσωπικα στα 200 θα την επαιρνα , στα 250 πολυ θα το σκεπτομουν
Φιλικα herakliotis