lefmaggos
|
|
« Απάντηση #60 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 02:09:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaggos
|
|
« Απάντηση #61 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 02:36:34 μμ » |
|
Αντώνη μια και μοιράζεις θέσεις μια και για μένα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #62 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 04:12:18 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #63 στις: Νοέμβριος 09, 2016, 04:24:52 μμ » |
|
Μπα αν είναι να έρθει κι ο ιδιοκτήτης της σελίδας δεν θα χωρέσουν ούτε στην τούμπα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #64 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 12:34:13 πμ » |
|
και μια για μένα Αντώνη
Ορέ Παντελή είσαι ωραίος! Θα έχω 2 Παντελάρες στα πέριξ μου...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #65 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 01:54:27 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #66 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 01:59:13 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί Και κάτι άλλο πρέπει να κανονίσεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #67 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 02:09:46 μμ » |
|
Καλημερα παιδια! Αυτες τις μερες βρισκομαι κ εγω θεσσαλονικη για δουλεια.αν ειμαι εδω μεχρι τοτε ελπιζω να ερθω κ εγω.απλα θα χρειαστω πληροφοριες για το που κ το πως...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
gerta
|
|
« Απάντηση #68 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 02:11:19 μμ » |
|
Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Με το καλό να έρθεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"ΟΙΑ ΗΩ Ω ΥΙΕ ΑΕΙ ΕΙ"
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #69 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 03:00:12 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί Και λίγο είναι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #70 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 04:41:33 μμ » |
|
και μια για μένα Αντώνη
Ορέ Παντελή είσαι ωραίος! Θα έχω 2 Παντελάρες στα πέριξ μου... ποιός στη χάρη σου Μπάμπη μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
p_floyd1
|
|
« Απάντηση #71 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 04:44:28 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί +++άψογος!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fanis
|
|
« Απάντηση #72 στις: Νοέμβριος 10, 2016, 11:31:07 μμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί Πολύ στρίμωγμα και πολύ καπνό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #73 στις: Νοέμβριος 11, 2016, 11:15:39 πμ » |
|
Εσάς στο τέλος θα σας κλείσει την Τούμπα ο Αντωνάκης για να χωρέσετε . Καλά να περάσετε παίδες. Έχω ήδη κλείσει ρεζερβέ όλο το πατάρι για πάρτη μας στο γνωστό μαγαζί Πολύ στρίμωγμα και πολύ καπνό Αντώνιε μήπως πρέπει να κλείσεις χώρο στο μαγαζί κάτω και όχι στο πατάρι για να μην πνιγούμε από τους καπνούς; Όλοι με όσους μίλησα αυτό μου είπαν για τις 2 προηγούμενες φορές που εγώ δεν μπόρεσα να παραβρεθώ... για κοίταξέ το...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Nonos
|
|
« Απάντηση #74 στις: Νοέμβριος 11, 2016, 11:50:10 μμ » |
|
Γιατί δεν το κάνετε λίγο πιο κοντά......ας πούμε Κύπρο? Εσυ παρε τον τενεκε με το μελιτζανακι τουρσι και ελα Μια θέση, Αντώνη, κράτησε για τον Θοδωρή! Θα φέρει και μελιτζανάκι τουρσί, λέει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις και Facebook? Έλα μια βόλτα
|
|
|
|