nestor34
|
|
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 09:57:17 πμ » |
|
κι άλλη ιστορία για το ''βιβλίο'' μου που πάει χαμένη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 10:12:44 πμ » |
|
Αντε αν έχουν παντελόνια ας ζητήσουν συγγνώμη δημοσιά για ό,τι έχουν κάνει τόσα χρόνια και μετά θα γίνει αποδεκτή η σελίδα τους
Η φούστα κάνει τους άντρες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
KOKO-27
|
|
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 10:37:15 πμ » |
|
κι άλλη ιστορία για το ''βιβλίο'' μου που πάει χαμένη ξανα μαζι σου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
δεν χανω ποτε.... η κερδιζω η μαθαινω.
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 11:12:20 πμ » |
|
κι άλλη ιστορία για το ''βιβλίο'' μου που πάει χαμένη Οι περισσοτερες συλλεκτικες ιστοριες του ειδους που αναζητας, αναμοχλευουν παλια παθη, εριδες και μιση, δεν χανεις τιποτα εαν δεν τις εχεις(τε) ακουσει. Βρες καποιον παλιο συλλεκτη να εχει χρονο και κεφι και θα σου πει πινοντας καφε καμποσες, δεν χρειαζεται να γραφτει "βιβλιο". Ασε που ενα τετοιο "βιβλιο" θα εκανε κουλουβαχατα την συλλεκτικη κοινοτητα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
ΡΑVMK3
|
|
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 11:31:16 πμ » |
|
Στείλτε μου κάποιος ενα προσωπικό μηνυμα να καταλάβω ποια σελίδα ειναι.
και εμένα παιδιά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stratis8
|
|
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 11:34:36 πμ » |
|
Απο 1200 το ξεκινησε ο φιλος το δυλιρο 1050 το εχει τωρα αν το παει κατω απο 800 μπορει και να το δωσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:02:59 μμ » |
|
Φιλε μανο μας ενδιαφέρει δυλιρο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις και εδώ μέσα στο ζητείται , ακόμη και εγώ μπορώ να σου στείλω προσφορά και πολύ καλύτερη από αυτή που βλέπεις εκεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
Manos1234
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:34:48 μμ » |
|
σας ευχαριστω κυριε γιωργο,ειστε αψογοι ολοι πραγματικα..μια παρεα ομορφη ειμαστε..φχαριστω..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:37:06 μμ » |
|
Αφου ηρθε η κουβεντα για πειτε καμμια γνωμη για αυτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:54:16 μμ » |
|
Αντε αν έχουν παντελόνια ας ζητήσουν συγγνώμη δημοσιά για ό,τι έχουν κάνει τόσα χρόνια και μετά θα γίνει αποδεκτή η σελίδα τους
Γιώργο, τελικά, το Mls κάνει λάθη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:57:10 μμ » |
|
Γιώργο, τελικά, το Mls κάνει λάθη! Κάπου στη δημοσιά!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 01:59:56 μμ » |
|
μήπως μιλάει με Κρητική διάλεκτο ο άνθρωπος. Τι να κάνει το μηχάνημα, ότι ακού λέει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor34
|
|
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 23, 2016, 02:09:04 μμ » |
|
κι άλλη ιστορία για το ''βιβλίο'' μου που πάει χαμένη Οι περισσοτερες συλλεκτικες ιστοριες του ειδους που αναζητας, αναμοχλευουν παλια παθη, εριδες και μιση, δεν χανεις τιποτα εαν δεν τις εχεις(τε) ακουσει. Βρες καποιον παλιο συλλεκτη να εχει χρονο και κεφι και θα σου πει πινοντας καφε καμποσες, δεν χρειαζεται να γραφτει "βιβλιο". Ασε που ενα τετοιο "βιβλιο" θα εκανε κουλουβαχατα την συλλεκτικη κοινοτητα. οι ''καθαροί'' δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και οι νέοι θα προφυλαχθούν απο πολλά. Αυτές οι ιστορίες μπορεί να λειτουργήσουν και ως μαγνήτης για πολλούς νέους. Το ''βιβλίο΄΄ το είπα χάριν αστεϊσμού. Το πραγματικό μου κίνητρο βέβαια είναι η αγάπη μου προς το κουτσομπολιό (περιπτεράς είμαι) αλλα αυτό δεν αμαυρώνει τα καλά στοιχεία μιας τέτοιας ενέργειας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|