Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τόσο αυτό το νήμα σε αυτό το forum όσο και στο άλλο που το έβαλες.
Θα μου επιτρέψεις μια παρατήρηση. Ο giannist έγραψε και επέμεινε σε μια άποψη για το προηγούμενο τάλληρο, την οποία και παρεξήγησες αλλά και δεν εκτίμησες συλλεκτικά.
Σου έγραψε ότι το νόμισμα είναι XF στο οποίο -προσωπικά- συμφωνώ απόλυτα. Σου έγραψε ότι νόμισμα χωρίς να φαίνονται οι μαίανδροι δεν θα αγόραζε. Συμφωνώ και σ αυτό.
Το θέμα ΔΕΝ είναι πως βαθμολογούν οι αμερικανοί ή πως βαθμολογούν στην Ευρώπη. Αυτό είναι ένα debate που το έχουμε εξαντλήσει.
Ο giannist σου έδωσε ένα μήνυμα που -ας μου επιτρέψεις- δεν αντιλήφθηκες. Νομίσματα όπως του Γεωργίου που ανέβασες, είτε τα λέει κάποιος λιώμα, είτε XF είτε έχουν ταμπέλα AU, είναι εύκολα να τα βρεις στην αγορά. Μάλιστα πέφτει συναγωνισμός ποιος θα πιάσει τον κ... του άλλου.
Ειδικά αυτά τα νομίσματα είναι πανεύκολα σε αυτές τις καταστάσεις αλλά τρομερά δύσκολα σε καταστάσεις που να φαίνεται καθαρά ο μαίανδρος.
Σε σύγκριση με τα τάλληρα του 33 (εκτός κουκου/Αθηνών) τα τάλληρα του Γεωργίου σε ακυκλοφόρητα/υψηλές καταστάσεις, είναι πολύ σπανιότερα από αυτά του Όθωνα.
Πάρε τα θετικά που σου είπε. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τα οικονομικά σου πράξε. Χωρίς να ξέρω πόσο αγόρασες το δικό σου Γεώργιο, ένα τάλληρο Όθωνα σε AU50-53 (όπως το βαθμολογούν οι αμερικανοί) δεν κοστίζει πάνω από 500-550€ ενώ ένας Γεώργιος στην ίδια κατάσταση είναι απείρως ευκολότερος και δεν μπορεί να υπερβεί -μετά βίας- τα 180-190€.
Συγγνώμη για την παρέμβαση υπέρ του Γιάννη αλλά η παρατήρησή του ήταν άκρως χρήσιμη και θετική για σένα.
Νικο ανησυχω για εσενα
.Παντως φιλε Ροδακα εχει δικιο ο Νικος αγοράζουμε μια φορα κατι καλο(συμφωνα με τις δυναμεις μας παντα).