2η Θέση στη Διεθνή Βράβευση - Ο Κατάλογος Ελληνικών χαρτονομισμάτων 1822-2002
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τον Ιούνιο που πέρασε πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτό κοινό, η βράβευση για τους καλύτερους Καταλόγους χαρτονομισμάτων για το έτος 2015, στην οποία έλαβαν μέρος κατάλογοι από πολλές χώρες. Οργανώτρια του διαγωνισμού ήταν η διεθνής κοινότητα χαρτονομισμάτων (IBNS) και παρουσιάστηκε στη Διεθνή έκθεση χαρτονομισμάτων στο Memphis, US. (Memphis International Paper Money Fair) που γίνεται κάθε χρόνο και είναι παγκόσμιας εμβέλειας.
Αισθάνομαι μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή, που αξιοκρατικά ο κατάλογος μου βραβεύτηκε στη δεύτερη θέση ύστερα από τόσο δύσκολη εργασία και μακροχρόνια έρευνα.
Ο κατάλογος Ελληνικών Χαρτονομισμάτων 1822 -2002 πλέον όχι μόνο αναγνωρίστηκε από τις συλλεκτικές κοινότητες, οίκους δημοπρασιών, εταιρείες πιστοποίησης και καταστήματα συλλεκτικών ειδών ιδιαίτερα στο εξωτερικό, αλλά αγαπήθηκε κιόλας, πράγμα που με κάνει πολύ περήφανο καθώς κατά κάποιο τρόπο βοήθησα κι εγώ στο να ακουστεί για καλό λόγο και πάλι η Ελλάδα.
Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους με στήριξαν και στάθηκαν δίπλα μου στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.