epop
|
|
« στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:51:12 μμ » |
|
στην τελευταια αποστολη που εκανα στην NGC εβαλα και το λουστρατο αυτο ασημενιο 6 κρεουζερ απο την αυστρια.Για να δουμε με τι βαθμο θα γυρισει απο αμερικα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 23, 2011, 08:54:56 μμ » |
|
πισω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 23, 2011, 08:18:13 μμ » |
|
Μπραβο Αναργυρε!! Αν δεν κανω λαθος ειναι και το μοναδικο νομισμα που εχει πιστοποιηθει σαν PL !!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 24, 2011, 11:33:09 πμ » |
|
Ευχαριστω γιωργο να σαι καλα.Η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω δει και εγω PL designation(ταμπελα δηλαδη) ακομα σε φλωρινι αυστριακο.Ηταν πολυ καλη η δουλεια της NCS αφου το νομισμα ''καθαριστηκε'' επαγγελματικα.Αλλωστε φαινεται η διαφορα στις raw φωτογραφιες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 24, 2011, 01:04:56 μμ » |
|
πραγγματι το αυστριακο ειναι πανεμορφο,αλλα με αυτες τις κοπες!!! δεν βρισκεις ακρη,ειναι πολλες,και δυσκολες,μιλανου,βενετιας,βιεννης,κλπ.παντως σιγουρα,οπως λεει και ο αναργυρος,οι εταιρειες πιστοποιησης,κανουν και ενα καθαρισμα-συντηρηση,το εχω προσεξει σε αρκετα,μαλιστα φαινονται σαν να εχουν περασθει απο καποιο υγρο?παντως το αναδεικνυουν πιο πολυ.μπραβο αναργυρε,σου ευχομαι καλη συνεχεια,με τα πραγματικα ομορφα!!! χαραγμενα νομισματα, της κεντρικης ευρωπης.γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
micayian
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 24, 2011, 01:52:57 μμ » |
|
οι εταιρειες πιστοποιησης,κανουν και ενα καθαρισμα-συντηρηση,το εχω προσεξει σε αρκετα,μαλιστα φαινονται σαν να εχουν περασθει απο καποιο υγρο Αυτή είναι και η απορία μου, Ανάργυρε η γυαλάδα που απέκτησε το νόμισμα πώς επιτεύχθηκε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 24, 2011, 04:15:18 μμ » |
|
Η γυαλαδα δεν επιτευχθηκε με την συντηρηση αλλα προυπηρχε. απλως αναδειχθηκε με το conservation που μεταφραζεται ελληνικα σε συντηρηση. Οι εταιριες που σλαμπαρουν τα κερματα δεν τα κανουν τιποτα. Το conservation γινεται απο αλλη εταιρια με εξτρα κοστος βεβαια ,απαγορευτικο για κερματα φτηνα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 11:13:39 πμ » |
|
στην τελευταια αποστολη που εκανα στην NGC εβαλα και το λουστρατο αυτο ασημενιο 6 κρεουζερ απο την αυστρια.Για να δουμε με τι βαθμο θα γυρισει απο αμερικα. το νομισμα γυρισε με βαθμο ms64 απο αμερικη.Δεν ξερω τον λογο,δεν ειναι ακριβο κερμα, ουτε ειναι η περιοδος νομισματων που κυριως μαζευω αλλα αυτο νομισμα μου αρεσει πολυ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 27, 2012, 11:15:15 πμ » |
|
μπρος πισω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 29, 2012, 07:25:44 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 29, 2012, 12:01:26 μμ » |
|
πραγματι, μεσα στο κουτι πιστοποιησης,δεν ειναι ευκολο να βγαλει κανεις,ευκρινεις φωτογραφιες!!!μπραβο αναργυρε!το νομισμα λαμπει,χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
epop
|
|