Αυτή την εμμονή εσάς να πληρώνετε κερατιάτικα λεφτά στις εταιρείες του εξωτερικού ακόμη δεν την έχω καταλάβει .
Έχω μήνυμα στα χέρια μου από άτομα από δω μέσα που πλήρωσε τη λύρα 377 € με παράδοση συγκεκριμένη μέρα εάν δεν ήθελε συγκεκριμένη μέρα παράδοση - 20 € το τεμάχιο κάτω .
Και κάθεστε μετά και μου λέτε ότι αυτές είναι οι καλύτερες αγορές ;;
Δε πειράζει ας παίρνουν από το εξωτερικό ακριβά εμείς θα παίρνουμε από τον Νικία στα 270 σήμερα.
Φιλε εγω δεν μιλαω για παλιες λιρες οι οποιες ειναι αλλο καπελο η κουβεντα και παει αλλου.
Μιλαω για λιρες του 2015\ του 2016 και γιατι οχι του 2017!!
Καποιος που μιλαει μεσα σε αυτα τα ποστ τον ρωτησα ποσο εδωσε δλδ και ειναι ευχαριστημενος απο την αγορα του. Θα σας παραθεσω επακριβως τι μηνυμα μου εστειλε και βγαζετε μονοι σας τα συμπερασματα σας.
Οποιος δεν το πιστευει οτι υπαρχει αυτο το μηνυμα μπορω να παγωσω την εικονα του υπολογιστη και να σας το βγαλω αυτουσιο. Το μονο που θα σβησω ειναι το ονομα του , τα μηνυματα του για να μην καταλαβαινετε ποιος ειναι. Και αυτο το κανω διοτι ισως δεν θα θελει να φανει οτι ηταν αυτος!!
Διαβαστε λοιπον το μηνυμα του φιλου.
377 ευρω με τα μεταφορικα, με παράδοση συγκεκριμενη ημερομηνία.
χωρίς ημερομηνία καμια 20 ευρω λιγοτεραΜεσα του οκτωμβρη εδωσε 377 ευρω την λιρα για να την παρει απο αυτα τα σαιτ του εξωτερικου οπου τα εκθειαζετε!!
Τα συμπερασματα δικα σας.
Εγω σας πουλαω τωρα δεκα λιρε που εχω του 2016 με 220 να σας μεινουν και τα 57 ευρω στην τσεπη και παραδοση την συγκεριμενη ωρα που την θελετε οπως την θελετε!!
Σε κουτι με βελουδο κοκκινο? Κοκκινο!!
Μπλε? Μπλεεε!! Ο κουριερ να ειναι γυναικα και να φοραει κοντη φουστα??
ΕΕ αυτο θα το πληρωσετε εξτρα στην εταιρια!! Ειπαμε τωρα!!!