Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις. :-)
Θα ηθελα να απαντησω, και να ξεκαθαρισω καποια πραγματα...
1) Καταλαβαινω απολυτα πως μπορει να νοιωσει καποιος εμπειρος στον χωρο, οταν ενας νεοκοπος κανει την ιδια "χαζη" ερωτηση για χιλιοστη φορα. Ζητω συγνωμη για αυτο.
Δεν ειμαι εδω για να φαω τον χρονο κανενος. Αν ειχα δει παρομοια θεματα, δεν θα ειχα ανοιξει τη συζητηση αυτη. Με μερικες συντομες αναζητησεις που εκανα, δεν καταφερα να βρω παρομοια θεματα.
Και ασφαλως, δεν θα εκανα ερωτησεις για κατι το οποιο μπορω να Γκουγκλαρω σε μερικα δευτερολεπτα, οπως για παραδειγμα τι ειναι το "slab", το οποιο δεν ηξερα τι ειναι, αλλα το εψαξα και το εμαθα. Ευχαριστω τον φιλο sac που ανεφερε την εννοια αυτη.
2) Καταλαβαινω πως οταν καποιος προσπαθησει να κανει μια μεγαλη συναλλαγη μεσα σε ενα χωρο που δεν γνωριζει καλα, κινδυνευει να πληρωσει τον γνωστο "φορο χαζομαρας".
Απο την αλλη, υπαρχουν ενα σωρο πραγματα που απαιτουν το χρονο μου, την ενεργεια μου και την προσοχη μου αυτο τον καιρο (θεματα επαγγελματικα, υγειας, και προσωπικα). Εχω το πιατο μου γεματο, οπως λενε.
Για να ειμαι ειλικρινης, το να κανω συναλλαγες αγοραζοντας 5-10 λιρες τη φορα μου φαινεται σαν κατι που θα παρει πολυ χρονο (καταλαβαινω βεβαια οτι προσπαθειτε να με προστατεψετε, και σας ευχαριστω για αυτο). Αλλα θα προτιμουσα να αγορασω "σε ποσοτητα", να μετατρεψω καποιες οικονομιες μου σε λιρες, και μετα να επιστρεψω στα πραγματα τα οποια γνωριζω καλα (στη δουλεια μου για παραδειγμα). Και, μετα απο μερικους μηνες, να επαναλαβω αυτο τον τυπο συναλλαγης.
3)
Όποιος προτείνει, αναλαμβάνει και την όποια ευθύνη;
Φιλε Μιδα, η ευθυνη ασφαλως θα ειναι 100% δικια μου.
Σας ευχαριστω και παλι!
Γιωργος