Να ρωτησω και εγω κατι ως νεοτερος και φυσικα με λιγοτερες γνωσεις απο ολους εσας; Με ολο τον σεβασμο αλλα ποιος ο λογος να μαζευουμε ολα αυτα τα μπλιστερ? Κανουμε συλλογη κερματων ή συσκευασιων; Ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι τα μπλιστερ εχουν τοση περαση απο τη στιγμη που τα νομισματα αυτα μπορει κανεις να τα βρει ανετα σε ακυκλοφορητα και να τα προσθεσει στη συλλογη του;
Τα Ελλήνικά 2 Ευρώ με την Ευρώπη και τον ταύρο του 2004, 2007 και του 2011 έχουν κυκλοφορήσει μόνο σε blister ή τρίπτυχο.
Άλλος ένας λόγος αγοράς τους.
Στο κατάλογο της leuchtturm του 2012,που για μένα είναι έγκυρος,γράφει ότι το 2011 κυκλοφόρησε 2ευρο σε 1.000.000 τμχ, σε κατάσταση BU.
Αλλά συμφωνώ και εγώ με το φίλο pepos,στα λεγομενά του!!!
Και ερωτώ,υπάρχει περίπτωση να μήν έχει γίνει διάθεση από την ΤτΕ,και να τα κρατάει ακόμα στα συρτάρια της;;;
Η έστω, να έχει διαθέσει κάποια από αυτά;;;
Άλλωστε όλοι ξέρουμε,ότι τα 2ευρα του 2011,πωλούνται μεμονωμένα σε διάφορα σάιτ,Ελλάδα και εξωτερικό,και μάλιστα σε υψηλές τιμές.Σίγουρα κάποια είναι από ''σπασμένα'' blister,αλλά μήπως είναι και από μασούρια;;;;ΕΡΩΤΩ;;;
Σε 1.000.000 τεμάχια κυκλοφόρησαν των παραολυμπιακών, Ευρώπη ταύρος 30.000 τεμάχια αν θυμάμαι καλά και μόνο σε τρίπτυχα και blister.