Καλησπέρα σας ,
Εδώ και ένα μήνα αν έχετε παρατηρήσει , έχω βάλει ένα
link ,από την ιστοσελίδα μου σαν υπογραφή.
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι πλέον και τυπικά αφού περίμενα να ολοκληρωθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες , ξεκινάω μια προσπάθεια σε αυτό που τόσο αγαπώ με μεράκι για τον συλλεκτικό χώρο , σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για
eshop.
Με πάρα πολλούς από εσάς έχω κάνει συναλλαγές , ποτέ δεν είχα κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα που ακόμα και αν υπήρχε τακτοποιήθηκε άμεσα. Σε τρία πράγματα πιστεύω ,
στην εμπιστοσύνη μεταξύ μας , στην τιμιότητα των πράξεων μου και στον λόγο που δίνω! Η ειδικότητα μου είναι τα βρετανικά νομίσματα και τα επενδυτικά όμως παράλληλα ασχολούμαι και με world coins καθώς και οσονούπω με χαρτονομίσματα. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε
Οι υπηρεσίες που θα υπάρχουν θα είναι : αγορές - πωλήσεις νομισμάτων , συλλεκτικά αντικείμενα που θα έχουν να κάνουν με τα νομίσματα και όχι μόνο , consignment (προώθηση νομισμάτων με αμοιβή ) , coin photography και στην συνέχεια θα προστεθούν και άλλες.
Απόδειξη θα υπάρχει για όλες τις κατηγορίες Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου
svcollector@hotmail.com www.svcollector.comhttps://www.instagram.com/svcollector/Σας ευχαριστώ πολύ ,
Με εκτίμηση ,
Χρήστος